En minä näköjään pystynyt pysymään niin kauan aikaa pois täältä blogista 🙂 Pieni sisustuspostaus keittiöstä näin pääsiäisenä. Vanhassa vara parempi pitää paikkansa tässä tapauksessa ja keittiön ruokapöytä on käännetty takaisin toisinpäin ja puusohva kannettu takaisin sisälle. Tämä järjestys oli meillä kauan aikaa keittiössä kunnes viime syksynä sain idean kääntää pöydän toisinpäin ja viedä puusohva varastoon. En kyllä tiedä miksi, koska pidän niin paljon enemmän tästä järjestyksestä, sen ymmärsin nyt.
Puusohva ikkunan alla luo kodikkuutta keittiöön ja siihen saa kivasti pehmeyttä tyynyillä ja taljoilla vuodenajan mukaan. Jotenkin puinen astiakaappikin pääsee paremmin oikeuksiinsa ja keittiön yleisilme on ilmavampi. Keittiössä saa olla hieman maalaistunnelmaa mutta ei kuitenkaan liikaa. Aina kesän lähestyessä ja joulun aikoihin huomaan että kaipaan pehmeämpää sisustusta ja haaveilen vanhasta talosta tai mummonmökistä ruutu-ikkunoineen sekä lankkulattioineen. 
Ihailen usein kuvissa linjakkaita ja skandinaavisia sisustuksia, mutta minun ja meidän ominta tyyliä taitaa juuri olla sellainen suhteellisen selkeä sisustus höystettynä ihan pienellä maalaisromantiikalla, tai romantiikka on mielestäni väärä sana, ennemmin sanoisin vaikka maalaishengellä. Tärkeintähän on että löytää sen oman tyylin jossa viihtyy kaikista parhaiten itse, koska kotia sisustetaan itseään varten, ei muiden. Toki minuunkin vaikuttaa myös vallitsevat trendit jossain määrin ja kotiin tulee hankittua sellaisia esineitä joita näkyy paljon muuallakin, mutta niiden on puhuteltava minua muutenkin kuin että ovat pelkästään trendikkäitä. Teen aina kaikki hankinnat sillä ajatuksella että ne ovat meillä pidemmän aikaa, ei ainoastaan jonkun viikon tai kuukauden. Ja tuo vaaleansininen on vaan niin minun värini, se on kulkenut mukanani miltei koko elämäni enkä näköjään voi tai halua siitä luopua, ainakaan vielä 🙂
Mutta nyt takaisin pääsiäisen viettoon. 
Ihanaa pääsiäisen jatkoa!
———-
Inte kunde jag tydligen hålla mig så länge borta härifrån bloggen 🙂 En liten uppdatering från köket så här på påskaftonen. Köket har fått tillbaks sin gamla ordning igen genom att vi svängde om matbordet och tog in träsoffan. Vi hade länge den här ordningen i köket tills jag förra hösten fick för mig att vi ska svänga om bordet och sätta träsoffan i förrådet. Vet nog verkligen inte varför, eftersom jag tycker så mycket bättre om köket så här, det förstod jag nu.
Träsoffan under fönstret ger en hemtrevlig känsla och det blir sådär trevligt ombonat samt mjukt med dynor och fårskinn enligt årstid. Tycker också att det vita skåpet kommer bättre till sin rätt och köket se luftigare ut. I köket får det vara en liten lantlig känsla, men dock inte för mycket. Märker att alltid då sommaren närmar sig eller vid julen behöver jag en mer mjuk inredning och drömmer om ett gammalt hus eller stuga med rutiga fönster och äkta gamla golvplankor.
Samtidigt som jag beundrar den linjära och skandinaviska inredningsstilen så är ändå min och vår egna stil mer den med en liten lantlig känsla. Det viktigaste är ju att hitta sin egen stil och att inreda sitt hem så man själv trivs, inte för andra. Visserligen påverkas jag också till en del av trender och köper hem vissa föremål som syns mycket i media, men de behöver nog tilltala mig annars också förutom att de är trendiga. Skaffar även alltid alla saker med den tanken att vi har dem en längre tid, inte bara någon vecka eller månad. Och den ljusblåa färgen är nog min färg, den har hängt med mig så gott som alltid och tycks inte kunna eller vilja vara utan den heller, inte ännu i alla fall 🙂
Nu tillbaks till påskfirandet.
Trevlig fortsättning på påsken!

6 Comments on “KÄÄNNETTY RUOKAPÖYTÄ | OMVÄNT MATBORD

 1. Mukava olikin kun postasit <3

  Näyttää todella kauniilta, näitä kuvia on niin ilo katsella 🙂

  Olen muuten itse miettinyt pitkään tuota maalaisromantiikka juttua omalla kohdalla. Ja kun se kausi on itsellä ollut ja mennyt mutta nyt kun mm. Vanhat esineet ja huonekalut kiehtovat suuresti niin tuo sanavalintasi olikin oikein nappiin 🙂 eli paljon kiitoksia 🙂

  Mukavaa pääsiäisen jatkoa <3

 2. Kaunis kiitos sinulle <3

  Itse miellän myös maalaisromanttiseen tyylin enemmän valkoista, pitsiä, koukeroita jne. mutta mielestäni meillä ei ole sellaista. En itse myöskään tällä hetkellä voisi kuvitellakaan palaavani takaisin siihen tosi valkoiseen mitä meilläkin on joskus ollut. Silti pidän siitä että sisustuksessa on hieman sitä maalaishenkeä sopivassa suhteessa 🙂 Yhdistän mielelläni uutta ja vanhaa, Ikeaa ja muuta. Joskus iskee joku pelkistämisen tarve ja karsin tavaroista mutta sitten taas huomaan kaipaavani sitä pehmeyttä ja kontrasteja väreillä/materiaaleilla.

  Ihanaa pääsiäisen aikaa sinullekin <3

 3. Mäkin ihailen monia tyylejä, mutta kuitenkin tiedän mistä pidän, joten sen mukaan mennään. Pääasia, että itse viihtyy <3

 4. Juuri näin se on, pääasia että tietää mistä itse pitää ja sisustaa oman kodin sen mukaan. Ihanaa että on niin paljon ihania blogeja, instatilejä ja lehtiä joista voi ihailla monta eri kaunista kotia ja tyyliä 🙂

  Mukavaa sunnuntaita sinulle <3

 5. Keittiö näyttää täydelliseltä juuri näin. Sopii todella hyvin vaikka eihän
  entisessäkään järjestyksessä mitään vikaa ollut. 🙂

 6. Kiitos <3 Pidän itse myös paljon enemmän keittiöstä näin :) Välillä on kuitenkin mukava vaihdella järjestystä ja tila tuntuu melkein uudelta aina kun vaihtaa vähän järjestystä.

  Ihanaa sunnuntaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.