Pieni loma on kai tehnyt tehtävänsä kun tuntuu että inspiraatiota löytyy ja ideat kukoistavat taas. Blogikin päivittyy vaikka aluksi suunnittelin pitäväni pientä blogilomaa pääsiäisen yli. Tässä muutamat kuvat meidän pääsiäistunnelmasta, rentoa olemista, kauniita kukkia ja tietenkin muutamat suklaamunat 🙂 Aurinkoa odotellessa (jota ei vieläkään ole täälläpäin näkynyt) on ollut ihanaa selata keväisiä ja kesäisiä ideoita lehdistä ja Pinterestistä. Sormet syyhyävät jo puutarhahommiin. Ehkä huomenna voisi ulkoiluttaa haravaa jos sää vain sallii.
Tänään ollaan menossa vanhempieni luo syömään kalaherkkuja valmiiseen pöytään ja tuliaisiksi viedään kuvissa näkyvä tulppaanikimppu. Kukkakaupan ihana floristi sujautti muutamat suklaamunat mukaan yllätykseksi kimppuun, ihana idea mielestäni.
Huomenna vielä pääsiäistä ja täällä blogin puolella luvassa muutamat kuvat meidän pääsiäisen kattauksesta, sitten onkin taas aika palata arkeen.
Ihanaa sunnuntaita <3
———-

Påsklovet har väl gjort sitt eftersom jag igen känner mig inspirerad och ideérna flödar igen. Också bloggen uppdateras även om jag ursprungligen hade tänkt ha en liten bloggpaus under påskhelgen. Här är några bilder på påskstämningen här hos oss, skön avkoppling, vackra blommor och självklart några chokladägg 🙂 I väntan på solen (som inte ännu heller har visat sig) har jag letat vår- och sommarinspiration i tidningar och på Pinterest. Det riktigt kliar i fingrarna nu att få komma ut och fixa i trädgården. Kanske man imorgon kunde kratta ifall vädret tillåter.

Idag är vi på väg till mina föräldrar för att äta gott fiskbord, mamma skall få tulpanbuketten som syns på bilderna. Den snälla och söta floristen på blombutiken stoppade med några chokladägg i blombuketten som en överraskning, härlig idé tycker jag.

Imorgon är det ännu påsk och här på bloggen kommer det att bli några bilder på vår påskdukning, sedan är det dags för vardag igen.

Önskar en underbar söndag <3

4 Comments on “PÄÄSIÄISTUNNELMAA | PÅSKSTÄMNING

  1. Ihania pääsiäis tunnelmia! <3 Oli ilo näitä katsella, ja kiva kun olet postannut :-) <3 Tälläisistä tunnelmista ei saa ikinä tarpeekseen, vaan katselee niin mieluusti! :-) <3 Todella kaunista! :-)

    Ihania pyhien jatkoa! <3

  2. Kiitos <3 on tämä bloggaaminen vaan niin hauskaa ettei malta pysyä poissa täältä. Vaikka joskus on niitä hetkiä että tuntuu ettei keksi mistä kirjoittaisi mutta sitten yhtäkkiä se inspiraatio taas löytyy. Suurin kiitos siitä kuuluu teille kaikille ihanille jotka luette ja kommentoitte, se antaa valtavasti <3

    Ihanaa maanantaita sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.