Hyvää huomenta näin torstaina, toivottavasti arkenne on lähtenyt hyvin käyntiin pääsiäispyhien jälkeen. Niin ihanat kun pyhät ja vapaat ovatkin niin on se tavallinen arki kuitenkin omalla tavallaan kaikkein parasta. 
Aurinko paistaa eilisen kovan myrskyn jälkeen ja loppuviikoksi ovat luvanneet oikein mukavasti lämpöasteita. Se tietää ulkona olemista ja pihahommia täällä meillä kuten varmasti monella muullakin. Huomaan että näin keväällä ja kesän kynnyksellä ajatukset alkavat olla enemmän pihajutuissa kuin sisustamisessa. Tänne blogiinkin tulee varmasti enemmän ulkokuvia vaikka en mikään varsinainen puutarhuri olekaan mutta ideoita on paljon joita haluaisin heti alkaa toteuttamaan, malttamaton kun olen 🙂 
Mutta nyt tämän päivän askareisiin, huomenna on jo taas perjantai, mukavia tällaiset lyhyet viikot.
Mukavaa päivää!
———-
God morgon så här på torsdagen, hoppas vardagen kommit bra igång hos er efter påskhelgen. Hur skönt och härligt det än är med ledighet och helger så är nog den vanliga vardagen på sitt sätt den bästa ändå.
Solen skiner efter gårdagens storm och dom lovar riktigt fint väder till slutet av veckan. Det betyder att vi kommer vara mycket ute i trädgården, liksom säkert många andra också. Märker att så här på våren och nära sommaren börjar tankarna vara mer i trädgården än inredningen. Också här på bloggen kommer det säkert att bli mer utebilder, trots att jag inte är någon trädgårdsmästare direkt. Har så många ideér som jag gärna skulle sätta igång med direkt, otålig som jag är 🙂
Men nu ska jag fånga torsdagen här, imorgon är det redan fredag igen, trevligt med sådana här korta veckor.
Ha en bra dag!

10 Comments on “TORSTAI | TORSDAG

 1. Ihania kuvia jälleen 🙂 <3 täällä odotellaan vapaiden alkamista kovasti, kuusi työpäivää pian takana :)

  Ihanaa viikonlopun odotusta <3

 2. Kiitos <3 voi, monta työpäivää sinulla ollut putkeen, vapaapäivät tulevat varmasti tarpeeseen. Vaikka olenkin itse yli kymmenen vuotta tehnyt vuorotyötä ja viikonlopputyötä huomaan että helposti kuitenkin unohtaa sen että viikonloput ja pyhäpäivät eivät tarkoita että kaikilla olisi silloin vapaata.

  Ihania ja rentouttavia vaapaapäivä sinulle ja toivottavasti saat nauttia auringonpaisteesta myös <3

 3. Voi kiitos <3 Täällä on myös ollut siivousilta tänään ;) Tuon meidän neidin huoneen kanssa on aina sama keskustelu.. mutta pidän siitä kiinni että on itse pistettävä tavarat järjestykseen. Minä voin kyllä sitten imuroida ja pyyhkiä pölyt mutta sinne on päästävä imurin kanssa ilman että kymmenet legopalaset menee imuriin :)

  Mukavaa iltaa!

 4. Kiitos <3 kyllä sitä niin jo odottaa kunnon kevättä ja kesää :) Jotenkin ihmeen paljon inspiraatiota tänä vuonna puutarhajuttuihin :)

  Mukavaa iltaa!

 5. On se niin ihanaa aikaa tämä kevät ja kesä, tämä suunnitteluvaihe on melkein parasta, eikä haittaa vaikkei kaikkia suunnitelmia toteuttaisikaan 🙂

  Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.