Vihdoinkin täällä meillä päin on myös kunnon lämpöasteita ja tuuli on tyyntynyt. Täällä saaristossa on puhaltanut todella kylmät tuulet viime päivinä vaikka ikkunasta katsottuna ulkona on näyttänyt olevan lämmintä niin todellisuus on ollut aivan toinenlainen ulos mentäessä.
Suunnattiin tyttären kanssa ulos heti aamupalan jälkeen ja istutimme vähän lisää orvokkeja. Jonain vuosina olen jopa jättänyt orvokit kokonaan väliin, mutta nyt kun niitä pääsee jo näin aikaisin istuttamaan niin ilomielin istutan niitä muutamaan paikkaan. Orvokit ovat mielestäni kauneimmillaan pieninä ja kesän lähestyessä ne alkavat yleensä jo näyttämään aika villeiltä ja huonokuntoisilta.
Pieni lounastauko sisällä ja sitten taas ulos jatkamaan haravointia, ehkä iltapäiväkahvit voisi juoda jopa ulkona jos ilma pysyy tyynenä. Bongasimme jo ainakin kolme eri perhosta ja yhden kimalaisenkin.
Ihanaa ja aurinkoista lauantaita, nauttikaa päivästä!
———-
Äntligen är det riktigt varmt väder också här hos oss och nästan ingen blåst alls. Här i skärgården har det blåst iskalla vindar de senaste dagarna och vädret har varit allt annat än varmt, även om det genom fönsterrutan sett ut så.
Vi gick direkt ut efter att vi ätit frukosten och planterade lite till penséer med dottern. Ibland har jag till och med hoppat över hela penséesäsongen men i år då man redan nu kan plantera dem så gör jag det gärna. Tycker penséerna är som vackrast när de är små, närmare sommaren börjar de ofta se litet risiga ut.
Nu är vi inne för en liten lunchpaus och sedan ska vi igen gå ut och fortsätta med att kratta gården, kanske man kan dricka eftermiddagskaffet ute om det inte börjar blåsa mer längs med dagen. Idag har vi sett tre olika slags fjärilar och en humla.
Önskar en härlig lördag och njut av dagen!

11 Comments on “AURINKOINEN LAUANTAI | EN SOLIG LÖRDAG

 1. Ihana aurinkoinen lauantai ollut kukka puuhiin <3 orvokit ovat mielestäni myös juuri nyt niin kauniita <3 tästä ilmasta on niin ilo nauttia :)

  Ihanaa lauantaita <3

 2. Ihania kuvia! 🙂 Ostin meille tänään myös ensimmäiset orvokit, istutuspuuha taitaa jäädä huomiselle 🙂 Ihanaa lauantaina myös sinne! 🙂

 3. Muutama päivä lumen keskellä Lapissa, ja tuo vihreys tuntuu niiiin vieraalta 😉 Luontoshokkia tiedossa kun täältä huomenna pudottautuu alaspäin 😀

 4. Katsoin sinun instakuvasta että teillä onkin vielä reippaasti lunta, toivottavasti sulaisi pian pois ja pääsette pihahommiin sielläkin pikkuhiljaa 🙂 Mukavaa sunnuntaita <3

 5. Eilen oli niin ihana ilma ja illallakin oli vielä lämpimät tuulet, tänään on taas pilvisempää.

  Ihanaa sunnuntaita <3

 6. Huomasin saman katsellessani lumisia kuvia että tuntuu jo niin vieraalta tuo lumi kun täällä sitä ei ole hetkeen ollut, ei melkein koko talvena edes ollut.
  Toivottavasti sinulla oli ihana loma ja turvallista kotimatkaa <3

 7. Oi, pitäisiköhän meillekin ostaa seuraavalla kauppareissulla orvokkeja.
  Sää on tosiaan hellinyt meitä, toivottavasti näin jatkuisi pitkään 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.