Maanantai ja vähän työhuonetta. Pidän kovasti lasiovellisista kaapeista ja on olemassa niin paljon kauniita esineitä, purkkeja ja purnukoita joita on kiva pitää esillä näkyvillä. Koen että näissä lasiovellisissa kaapeissa tavarat pysyy kuitenkin hallinnassa ja yhtenä selkeänä kokonaisuutena vaikka sinne kerää erilaista tavaraa. Harvemmin tulee hankittua pelkästään koriste-esineitä vaan yleensä esineillä on oltava myös joku käyttötarkoitus. Nuo Pentikin vuosia vanhat puuhevoset ovat kuitenkin poikkeus, mutta pidän niistä edelleen ja saavat nyt toistaiseksi olla tuolla kaapin päällä.
En kovin usein edes vaihda järjestystä kaapeissa, olen kai kaavoihin kangistunut 🙂 Viikonloppuna kuitenkin pyyhkäisin pölyt kaapin sisältä ja siinä samalla laitoin sinne nuo sinertävät säilytyslaatikot tuomaan hieman väriä.
 Minä lähden nyt koulun penkille, vähän jännittää. Kyseessä on suhteellisen lyhyt mutta syventävä kurssi aiheeseen joka toivottavasti vie minut jälleen askeleen lähemmäksi pitkäaikaista haavetta, ja jos ei, niin olen ainakin taas kokemuksen rikkaampi. Nyt auton nokka kohti kaupunkia ja teille toivotan ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa.
———-
Måndag med lite arbetsrum. Jag gillar skåp med glasdörrar och det finns så mycket vackra saker och bruksföremål som jag gärna har framme att man kan se dem. Tycker att i dessa skåp med glasdörrar hålls ordningen ändå rätt så redig och som en helhet trots att man i skåpen samlar lite olika prylar. Skaffar sällan dekorationssaker, föremålen får gärna ha en funktion också, men de flera år gamla trähästarna från Pentik är ett undantag. Gillar dem myket fortfarande och för tillfället får de stå uppe på skåpet här i arbtesrummet.

Märker att jag byter inte så ofta ordningen i skåpen, är väl litet lat med sådant 🙂 Men nu i helgen dammtorkade jag inne i skåpet och ställde samtidigt dit de blåa förvaringslådorna för att ge en aning färg.

Jag skall idag sätta mig på skolbänken igen, ganska spännande. En kort men intensiv och fördjupande kurs i en sak som hoppeligen igen för mig ett steg närmare en långvarig dröm jag haft, och om inte, så är jag en erfarenhet rikare i varje fall. Nu styr jag bilen mot staden och önskar er alla en fin måndag och ny vecka. 

4 Comments on “TYÖHUONEEN KAAPPI | SKÅPET I ARBETSRUMMET

  1. Upea kaappi sisältöineen <3 allekirjoitan tuon tekstisi, tuollaiset kaapit on kyllä unelmia :) täällä olisi haaveissa tuunata itse mm. Kaappi. Ehkä seuraavaan kotiin :)

    Mukavaa koulupäivää <3

  2. Kiitos <3 Itsetehty kaappi on varmasti ihana ja tosi kaunis, niin paljon kivoja ideoita mitä voi itse tehdä 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.