Perjantai. Tätä hetkeä on odotettu melkein koko viikko. Kaikki ovat saapuneet kotiin ja kaikki pakolliset askareet kuten ruokailut ym. ovat hoidettu, nyt on hetki rauhoittua viikon kiireistä ja koko ihana viikonloppu edessäpäin. Keitin kupin kahvia, lehden ja vähän perjantaiherkkua. Eilen minulla oli vapaapäivä niin tein pitkästa aikaa suklaapalloja, en ole ikuisuuksin tenhyt niitä. Muistan että ne olivat niitä ensimmäisiä leivonnaisia mitä lapsena tein.

Tein niitä tällä Leila Lindholmin ohjella (löysin ohjeen nyt vain ruotsiksi).

Tällä kertaa ei synny tämän enempää tekstiä mutta halusin lähinnä tulla toivottamaan teille oikein ihanaa perjantaita ja viikonloppua.
———-
Fredag och den stunden man väntat på nästan hela veckan. Alla har kommit hem och alla de obligatoriska sysslorna som matlagning mm. är undanstökade, nu är det dags att varva ner efter veckans bårdska. Kokade en kopp med kaffe, tog fram en tidning och så lite fredagsgott. Hade ledig dag igår så jag gjorde chokladbollar, minns inte när jag senast skulle ha gjort sådana. Minns att de var det första bakverket jag gjorde i barndomen.

Receptet på chokladbollarna är av Leila Lindholm och det finner du här.

Den här gången blir det ingen mer text, ville främst kika in här för att önska er en fin fredag och ett skönt veckoslut.

4 Comments on “VIHDOINKIN PERJANTAI | ÄNTLIGEN FREDAG

  1. Niin herkullisissa ja mukavissa merkeissä toivotus tulikin 🙂 nams 🙂 oletko tehnyt minkälaisella ohjeella? 🙂

    Ihanaa viikonloppua <3

  2. Kiitos <3 Ohje on Leila Lindholmin ja lisäsin linkin ohjeeseen tuohon tekstiin mutta löysin sen näin äkkiseltään ainoastaan ruotsiksi.

    Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

  3. Kiitos <3 Minulla vähän sama etten ole ehtinyt blogikierrokselle, kevät tuo kaikenlaista puuhaa ja aika vaan rientää. Täytyy ehdottomasti korjata asia blogien suhteen sillä se on niin mukavaa ja inspiroivaa käydä katsomassa muiden blogeja.

    Ihanaa sunnuntaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.