Hyvää huomenta!

Aivan upean aurinkoista tiistaita, miten ihanaa onkin herätä auringonpaisteeseen.

Jokin aika sitten tilasin H&M:ltä pienen peilin ja se löysi paikkansa meidän pikku vessasta.
Meidän neiti on tullut siihen ikään että on tärkeätä vilkaista itseään peilistä ennen kuin on lähdössä jonnekin ja yleensä meidän peilit ovat hänen pituuteensa nähden aavistuksen liian korkealla. Tämä pieni peili onkin nyt oikein hyvä hänen käyttöönsä ja se osuu juuri oikeaan korkeuteen pyyhekoukussa roikkuen.

Pieni maljakko kukilla piristää mukavasti hieman yllättävässä paikassa, ei meillä koko ajan wc:ssä kukkia ole, mutta jos tiedän että meille on tulossa vieraita niin voin lisätä sinne vaikka yhden kukan somisteeksi. Mietin että tätä täytyy nyt harrastaa enemmänkin kun luonnosta voi poimia kukkia ja muuta vihreätä.

Vielä yksi kuppi aamukahvia ja sitten on aika polkaista päivä käyntiin.

Mukavaa päivää.

———-

God morgon!

Ljuvlig och solig tisdag, så härligt att vakna till solsken.

För en tid sedan beställde jag en liten spegel från H&M och spegeln fann nu sin plats på vår lilla toalett. Dottern har nu kommit i den åldern att det blir allt viktigare att se sig i spegeln innan man ska iväg någonstans, men oftast är alla våra speglar lite för högt uppe jämfört med hennes längd. Den här lilla spegeln blev alldeles utmärkt för henne och på en lagom höjd där den nu hänger på handdukskroken.

En liten vas med en blomma eller fler piggar upp där var man kanske inte förväntar sig blommor, inte har vi heller hela tiden blommor på toan, men om jag vet att vi ska få gäster så kan jag ställa dit en liten blomma till exempel. Tänkte att det är en sak jag ska passa på att göra mer nu då man kan plocka in blommor och grönt från naturen och trädgården.

Nu blir det en till kopp morgonkaffe här och sedan är dags att fånga dagen.

Ha en bra dag.

13 Comments on “PIENI PEILI | EN LITEN SPEGEL

  1. Kävinkin sinun blogissa äsken ja hieno peili sielläkin oli <3 Luulin tilatessani että tämä H&M:n peili oli pyöreä, mutta se olikin sitten ovaalinmuotoinen mutta ei se haittaa, sopii itseasiassa jopa paremmin tähän tilaan 🙂

  2. Kaunis kiitos <3 Kukat ovat kyllä siinä mielessä niin ihmeellisiä että ne piristävät paikassa kun paikassa, ne ovat sitä arjen pientä luksusta 🙂

  3. Ihana peili! 🙂 Pyöreät peilit ovat niin… <3 Itse ostin Annon mallistosta viime kesänä pyöreän peilin eteiseen, ja se on ollut ihana! :-)

    Aurinkoista päivää! <3

  4. Kiitos <3 Olet aivan oikeassa, pyöreät peilit ovat niin kauniita, mukavaa että sinäkin olet sellaisen löytänyt, se on varmasti myös tosi hieno.

    Ihanaa iltaa sinulle <3

  5. Voi, sinulla on onni kun on liike missä käydä hypistelemässä 🙂 (meillä ei ole täällä lähellä H&M Home). Minulla oli vaikeuksia päättää minkä värisenä tilaan, kaikki olivat kauniita, mutta tämä hopeanvärinen oli oikein hyvä ja varma valinta 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.