Täällä on satanut koko päivän ja olemme siis viettäneet oikein rauhallisen sunnuntain sisällä. Vähän sade harmittaa sillä saatiin työt niin hyvin taas käyntiin kasvihuoneessa ja olisi ollut mukava jatkaa tänään, mutta ei voi mitään, työt siirtyvät nyt toiseen päivään. Ollaan kuitenkin hyvällä mallilla ja lattia on jo valmis, vielä olisi tehtävä ikkunalautoja ja pientä listoitusta. Sitten onkin minun mielestäni hauskimman osuuden aika, nimittäin sisustamisen ja istuttamisen vuoro. Työnjako meillä on seuraava, mies nikkaroi ja minä sitten maalaan ja sisustan.
Ovat nämä sisäpäivätkin omalla tavallaan oikein mukavia, ehtii tehdä kotihommia pois alta jotka saattavat jäädä tekemättä kun ollaan paljon ulkona. On ollut aikaa myös kahville kera ihanan sisustuslehden. Kyseinen lehti on uusin numero Lantliv-lehdestä, aivan upea lehti täynnä paljon inspiraatiota. 
Rauhallista sunnuntaita!
———-
Här har det regnat hela dagen så det har varit en lugn söndag inomhus. Litet harmade jag mig över regnet då vi kommit så bra igång med att jobba på växthuset igen, men nu får det arbetet vänta till en annan dag. Vi är på god väg redan och har golvet klart, nu återstår ännu fönsterbräden, några lister och lite finslipning. Sedan börjar det enligt mig allra roligaste, nämligen inredning och odling. Arbetsfördelnigen är följande, maken snickrar och jag målar och inreder sedan.
Visst är det skönt med sådana här innedagar också då man hinner få litet gjort inomhus, vissa hushållsarbeten blir lätt ogjorda då man är utomhus mycket. Har även haft tid för några koppar med kaffe och nyaste numret av Lantliv, en så ljuvlig tidining med mycket vacker inspiration.
Med önskan om en lugn söndag!

2 Comments on “SATEINEN SUNNUNTAI | EN REGNIG SÖNDAG

  1. Niin kauniita kuvia sunnuntaista 🙂 tässä oli ilo olla mukana pitkän viikonloppu tuntien jälkeen kin päässyt töistä kotiin 🙂

  2. Kiitos paljon <3 Toivottavasti saat hieman levättyä pitkien työvuorojen jälkeen. Ihanaa alkanutta viikkoa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.