Niin se viikonloppu taas vierähti, miten ne menevätkin aina niin äkkiä. Meillä oli ihana sellainen taas kerran ja siitä saadaan olla niin kiitollisia. Vietimme aikaa yhdessä kotona ja nautimme hetkestä. Nurmikko tuli myös leikattua ensimmäistä kertaa tänä vuonna. 
Tänään on ollut ihana ja tunnelmallinen äitienpäivä jota saatiin viettää perinteisissä merkeissä. Aamulla minut herätettiin valmiiseen aamiaspöytään ja sain hellyttävät ja suurella sydämellä tehdyt askartelut ja kortin. 
Siirtyessämme mummoloiden välissä kahvipöydästä toiseen ehdittiin poiketa yhdessä puutarhamyymälässä ja mies osti minulle muutaman pelargonin lisää. Olen nyt tainnut hurahtaa pelargoneihin ihan kunnolla. Sain valita muutaman ja ostoskoriin päätyi kaksi ihanaa Mårbackaa (kuvassa) ja sitten ostin kaksi muuta mutta palataan niihin joskus toiste. Paikassa jossa oltiin oli iso kasvihuone täynnä pelkästään pelargoneja joten meinasi valinnan vaikeus iskeä. 
Nyt haluaisin vaan että saisin nämä jalopelargonit talvehtimaan mutta meillä ei taida olla sellaista paikkaa, täytyy ottaa enemmän selvää siitä asiasta tässä kesän aikana ja miettiä siihen ratkaisua. Tuntuu niin turhalta että joka kevät ostaisi uudet kun yhtä hyvin saisi otettua pistokkaita jo olemassa olevista. Jos jollain on hyvä kokemuksia ja ohjeita otan kiitollisena vastaan.
Näiden mietteiden ja kuvien myötä toivotan oikein mukavaa iltaa ja ihanaa uutta alkavaa viikkoa!
———-
Så gick veckoslutet igen, hur går det alltid så fort?  Igen ett härligt veckoslut bakom oss som vi får vara tacksamma för. Vi har varit hemma och njutit av stunden och samvaron. Gräset är klippt för första gången i år också. 
Idag har vi firat en fin och stämningsfull morsdag som jag också är så tacksam för. Vi har firat traditionellt med att jag blev uppvaktad med frukost på sängen och fick så vackra pyssel och kort som är gjorda med ett stort hjärta.
Senare under dagen medan vi förflyttade oss från ett kaffebord till ett annat så hann vi svänga förbi en trädgårdshandel varifrån jag fick några pelargoner av maken. Jag har nu gått och förälskat mig i pelargoner. Jag fick välja några stycken och det var nog litet svårt då vi var i ett stort växthus fullt av endast olika  pelargoner. Jag valde två Mårbackor (på bild) och så två andra olika sorter, men dem tar vi en annan gång.
Nu skulle jag bara vilja få dem att övervintra, men tror att vi har inget lämpligt ställe för det. Skall ta reda på mer under sommaren och se om det kunde gå att lösa på något sätt. Det känns ju så onödigt att man vårje vår köper nya då man kunde ta sticklingar av de man redan har. Om någon har goda erfarenheter och råd så tar jag tacksamt emot.
Med dessa funderingar och bilder önskar jag er en skön kväll och en fin ny vecka!

6 Comments on “IHANA PÄIVÄ | EN HÄRLIG DAG

  1. Upeita tunnelmia ja ihana viikonloppu kaikkineen <3 aurinko kyllä kruunasi tämän äitienpäivän :)

    Tuo kasvihuone on niin viehättävä 🙂 <3

    Onnelista äitienpäivän iltaa <3

  2. Kiitos sinulle <3 Viikonlopun auringonpaiste oli kyllä niin ihanaa. Taas on niin kovin harmaata ja sateista.

    Mukavaa viikon jatkoa sinulle <2

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.