Toivottavasti teidän viikkonne on lähtenyt mukavasti käyntiin. Minulla on tänään etäpäivä joten etätehtävien  merkeissä menee tämä päivä. Siinä mielessä olen iloinen että tänään on pilvistä ja iltapäiväksi ovat taas luvanneet kunnon sateita tänne. Aamulla kun katsoin säätiedotuksen niin torstain kohdalla on lumihiutale, voi ei, toivottavasti ei nyt kuitenkaan lunta tulisi.
Tänään minun täytyy oikein ottaa kalenteri esille ja tarkistaa kaikki merkinnät ja kirjata ylös kaikki muistettava sillä tämä kuukausi on niin ohjelmatäyteinen että muuten jokin asia kyllä varmasti unohtuu. Ajatelkaa, enää kolme viikkoa niin on virallisesti jo kesä ja koululaisilla alkaa kesäloma. Joko teillä on kesäksi suunnitelmia lomien suhteen? Meillä ei ole sen kummemmin, yksi lyhyempi mökkiloma tiedossa muuten taitaa kesä mennä kotosalla pieniä päiväreissuja tehden. 
Lähestyvä kesä näkyy myös sisustuksessa, sininen väri on lisääntynyt yksityiskohdissa ja huomaan että ihailen taas kaikkia vanhoja taloja ja juttuja muutenkin. Olen jopa alkanut käydä useammin kirpputorilla, haen lähinnä sinivalkoisia lautasia joita voisi käyttää esim. kasvihuoneessa kukkaruukkujen alla. Haluaisin niin kovasti myös löytää jotain vanhoja talonpoikaiskalusteita, ainakin toiveissa olisi sellaiset vanhat maalarinrappuset tai tikkaat. 
Mutta nyt tehtävien pariin. 
Mukavaa tiistaita!
Jos teillä on toivomuksia postausaiheista niin kommentoikaa, kuulen niitä mielelläni.

———-
Hoppas veckan börjat bra för er. Idag har jag en dag med distansstudier så min dag går till att göra alla uppgifter. På det viset är jag glad att det är mulet väder idag och till eftermiddagen har det igen lovats regn. Kollade väderprognosen på morgonen och vid torsdagen är det en snöflinga, oj nej, hoppas det ändå inte skulle komma snö nu mer.
Idag måste jag också ta fram almanackan och kolla alla anmärkningar och skriva upp allt som bör kommas ihåg. Den här månaden är så full med olika program och saker som ska kommas ihåg, så bäst att det är uppskrivet för annars glömmer jag nog något. Tänk att det är bara tre veckor tills den riktiga första sommarmånaden och skolbarnen får sitt sommarlov. Har ni redan planer inför sommaren och eventuell semester? Vi har endast en kort liten stugsemester inbokad, för övrigt tror jag att sommaren går här hemma med att göra små dagsutflykter ibland.
Sommaren syns också i inredningen, de blåa detaljerna har blivit allt fler och jag märker att jag igen beundrar gamla hus och allt gammalt. Har till och med börjat göra en loppisrunda ibland, letar främst efter blåvita tallrikar att ha under blomkrukorna i växthuset. Skulle gärna också fynda någon gammal möbel i bondgårdsstil, just nu skulle jag mest av allt vilja hitta en gammal stege/trapp i gammalt trä att ha blommor på i växthuset.
Nu ska jag sätta igång med mina uppgifter här. 
Trevlig tisdag!
Om ni har önskemål om innehåll till något inlägg så kommentera gärna, skulle vara roligt att höra om det är något ni önskar.

6 Comments on “SADETTA ODOTELLESSA | I VÄNTAN PÅ REGNET

 1. Maalarintikkaat! <3 Olen nyt muutaman kuukauden etsinyt suht kuumeisesti sellaisia, mutta eipä ole kohdalle osunut. Nyyh. Ne olisi niin haaveissa :-) Mutta luotan, että joku päivä vielä osuu kohdalleni :-) Toivottavasti sinäkin löydät! :-)

  Kauniita kuvia, ja yksityiskohtia, näitä oli ilo katsella! <3

 2. Täällä Oulunseudulla on kovin harmaata ja sateista… Mutta kunhan nyt sentään vetenä pysyisi! 🙂 Kesäloma häämöttää lapsilla tosiaan jo ihan nurkan takana, hurjaa! Ei meilläkään mökkeilyä kummempia suunnitelmia ole…

 3. Täälläkin ollut harmaa ja sateinen päivä. Meillä on jo muutamat suunnitelmat lyöty lukkoon miehen kesälomalla. Juhannus mukavassa seurassa maalla, tyttömme ensimmäinen juhannus sekä juhannuksen jälkeen menemme äitilapsi- kuvaukseen jonka hetki sitten voitin. Risteilylläkin olisi jossakin välissä tarkoitus käydä joten ohjelmaa onneksi on 🙂

 4. Oi, ihanaa sinullakin on sama toive maalarintikkaiden löytämisestä. Onnea sinullekin etsintään ja toivottavasti löydät. Olen nyt niin vahvasti saanut niistä vision, että sellaiset olisi melkein ”pakko” löytää 🙂 Joitakin on kyllä tori.fi yms. myynnissä mutta ei vielä ole kolahtanut juuri ne oikeat kohdalle 🙂

  Kiitos <3 ja mukavaa loppuviikkoa sinulle!

 5. Voi, että kun on harmaata, kylmää ja sateista. Juuri nyt kesä tuntuu niin kaukaiselta mutta toivotaan että kohta aurinko ja lämpö saapuisi. Kesä on ihan hyvä ilman sen suurempia suunnitelmiakin, ainakin minun mielestä, tärkeintä saada olla yhdessä lomalla ja nauttia kesäisistä päivistä <3

  Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

 6. Tänäänkin vielä edelleen niin sateista ja harmaata, ihan vähän jopa alkaa jo harmittamaan tämä ilma, mutta sille ei voi minkään. Mukavilta kuullostavat teidän kesäsuunnittelmat ja voi kun ihanaa, teidän tytön ensimmäinen kesä <3 Onnea kuvaus-voittoon, se on varmasti upea kokemus ja kuviin saa ikuistettua pikkuisen, nuo pienet kasvavat niin nopeasti <3

  Mukavaa loppuviikkoa ja huomista pyhäpäivää!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.