Viikot todella juoksevat kovaa vauhtia ja taas on perjantai, vastahan oli perjantai, mutta ihania ovat nämä perjantait kuitenkin. Tähän vuodenaikaan toivoisi vaan että ajankulua voisi hieman hiljentää jotta ehtisi nauttimaan luonnon kauneudesta ja tästä ihanasta valosta. Nämä kuvat ovat jo viime viikonlopulta ja taas kerran ulkokuvia kasvihuoneesta, niitä tulee nyt aika paljon mutta toivottavasti jaksatte niitä kuitenkin katsoa 🙂
Istutimme tyttären kanssa köynnöskrasseja joihin pitäisi tulla kermanväriset kukat, kesäkurpitsantaimi sai myös paikkansa istutuspenkistä. Kasvihuonekuvissa aikaisemmin näkynyt penkki kuuluu oikeastaan terassilla olevaan kalusteryhmään joten oli keksittävä kasvihuoneeseen jotain muuta kun penkki lähti terassille. Haluaisin isomman pyöreämmän pöydän neljälla tuolilla mutta siihen asti saa nämä vanhat taittotuolit kelvata. Löysin niiden keveriksi edullisen pöydän ja tässä on nyt sopivasti paikat meille kolmelle. Löhöilyä varten on vielä sitten olemassa tuo riipputuoli.
Nyt ajattelin suorittaa pikaisen viikkosiivouksen ja sitten käydä kukkakaupan kautta ruokaostosten yhteydessä katsomassa jos löytäisin jotain kauniita perjantaikukkia. En ole moneen viikkoon moisia ostanut sillä olen poiminut sisälle vihreitä oksia luonnosta, mutta nyt tekisi mieli jotain kaunista ja kesäistä maljakkoon, mieluiten pioneja.
Parasta perjantaita, täällä paistaa aurinko, toivottavasti teilläkin.
———-
Veckorna springer iväg just nu känns det som och vi har fredagen här igen, det var ju alldeles nyligen fredag, men visst är fredagarna härliga. Just nu då naturen är som vackrast önskar man bara att tiden skulle gå lite långsammare så man hinner njuta och ta in allt det vackra. Bilderna ovan är tagna redan förra helgen och det blev några utebilder från växthuset igen en gång, det blir ganska många sådana nu, men hoppas ni ändå orkar se på dem 🙂
Vi har planterat krasse med dottern, en sort som ska få vaniljfärgade blommor och även en zucciniplanta kom ner i odlingsbänken. Den vita träbänken som setts på tidigare bilder från växthuset hör egentligen hemma i en sittgrupp på terassen så jag behövde komma på något annat till växthuset då där blev så tomt. Skulle helst ha ett större runt bord med fyra stolar men tills dess får de gamla stolarna duga. Fynade ett förmånligt bord att ha till stolarna så nu får vi alla tre plats att sitta och mysa där inne. Om man vill sitta extra skönt så finns ju hängstolen också.
Nu tänker jag göra en snabb veckostädnning och sedan åka till blomsteraffären för att se efter vackra fredagsblommor. Har inte handlat sådana på flera veckor eftersom jag plockat in grönt från naturen, men idag känner jag mig sugen på vackra somriga blommor att ha i vas, helst pioner.
Den bästa fredagen till er, här skiner solen, hoppas den gör det hos er också.

11 Comments on “PARASTA PERJANTAITA | BÄSTA FREDAGEN

 1. Ei näihin kuviin VOI kyllästyä, niin haaveilen itsekin tuollaisesta ihanasta kesähuoneesta ♡ 🙂
  Oikein mukavaa viikonloppua, tänään nautitaan auringosta kun huomiselle lupaili jo sadetta… 🙂

 2. Näitä todellakin jaksaa katsoa ja katsoa…. <3 hurmaavia <3 tunnelma kohdillaan :)

  Täällä hypätään pyörän selkään ja kukkakaupalle kanssa 🙂

  Ihanaa viikonloppua <3

 3. Kadehdittavan ihana tuo teidän kasvihuone, sitä kyllä jaksaa katsella kuvissa!! 🙂 <3

 4. Onpas kaunis kasvihuone, tuossa riipputuolissa on varmasti ihana löhöillä ja nauttia kasvihuoneen kauneudesta!

 5. Voi kiitos ja mukava kuulla etteivät kuvat kyllästytä 🙂 Itse haaveilin tästä kesähuoneesta myös noin seitsemän vuotta ja nyt kun se vihdoin on niin olen siitä niin innoissani 🙂

  Kylmää ja sateista on, ei uskoisi että viikko enää kesälomiin. Missä kesä viipyy?

 6. Voi kiitos kaunis <3 Toivottavasti löysit mukavat perjantaikukat, itse löysin yhden pionin joka oli kukkakaupassa enään jäljellä :)

  Ihanaa viikonloppa <3

 7. Oi, ihana kiitos <3 Kyllä me olemme niin iloisia tästä kasvihuoneesta, tulisi vaan se oikea kesä kohta jotta pääsisi kunnolla nauttimaan.
  Mukavaa viikonloppua!

 8. Yksi ainoa pioni oli jäljellä kukkakaupassa ja se lähti minun mukaani, on kyllä ihana <3 Toivottavasti saat kohta pionin taimia, minunkin tekisi mieli tehdä yksi pionipenkki lisää pihalle, ovat niin ihastuttavia <3

 9. Kiitos <3 Tuo riipputuoli on kyllä ihana paikka löhöillä, nyt odotellaan vaan sitä kesäistä lämpöä 🙂

 10. Moikka! Mistä olet löytänyt tuon ihanan riipputuolin? 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.