Sateinen ja jopa hieman syksyinen lauantai-ilta, täytyy varmaan sytyttää kynttilöitä tunnelmaa luomaan. Kesää on meillä kuitenkin maljakossa eilisten perjantaikukkien muodossa ja kuvat on otettu aikaisemmin tänään kun aurinko paistoi.
Aikaisemmin viikolla toteutin pitkän miettimisen jälkeen idean vaihtaa olohuoneen ja työhuoneen nojatuolien paikkaa ja kyllä vaihtelu virkistää. Kesää kohden kaipaan vaaleutta joten Ikean Stocksund nojatuoli sai muuttaa olohuoneeseen ja ilme raikaistui mukavasti. Nojatuoli on aivan ihana löhötuoli ja nyt siitä onkin melkein aina pieni taistelu kuka ehtii istahtaa siihen ensin. Olen Instagramissa saanut aika paljon kyselyitä tuolista joten kerron vähän siitä myös täällä blogin puolella. 
Eli värinä meillä on Nolhaga vaalea beige ja tuoli on ollut meillä talvesta lähtien mutta tähän asti tosi vähällä käytöllä. Tuoli on ihana istua ja se on tosi leveä ja antaa mahdollisuuden kunnon rentoon istumiseen. Käsinojiin on erilliset suojuokset jotka siis ovat irtonaiset ja helposti pestävissä. Huono puoli tuolissa on että kangas vaikuttaa aika aralta, kissan kynnet kun osuu siihen niin heti vetää kankaasta silmun ja kangas nukkaantuu siitä kohdasta, tosin meillä on kyllä ongelmana että kissa aika ajoin teroittaa kynsiään kangashuonekaluihin. Onko kellään kissa-ihmisellä siihen ratkaisua kuinka saisi kissan lopettamaan sen tavan? Hänellä on raapimispuu mutta se ei kelpaa. Aikaisemman kissan kanssa meillä ei ikinä ollut tätä ongelmaa.
Olohuoneessa tuoli pääsee enemmän käyttöön joten sitten vasta näkee miten se oikeasti kestää kulutusta. Toivottavasti se olisi yhtä hyvä ja kestävä kun meidän Ektorp-sohvat. Olen haaveillut saman sarjan sohvasta tuohon olohuoneeseen mutta taitaa jäädä hankkimatta juuri tuon kissan takia 🙂
Täällä on vuorossa lämmin sauna ja sen jälkeen leppoisa ilta TV:n parissa ja jotain pientä lauantaiherkkua.
Ihanaa lauantai-iltaa!
———-
En regnig och nästan höstlig lördagskväll, får nog tända några ljus ikväll tror jag. Men vi har litet sommar i blomvasen i alla fall, gårdagens fredagsblommor ger sommarkänlsa och bilderna är tagna tidigare idag då det var solsken.
Tidigare i veckan förverkligade jag en idé jag funderat på ett tag, nämligen att fåtöljerna från arbetsrummet och vardagsrummet får byta plats med varandra. Mot sommaren längtar jag igen efter ljusa toner och Ikeas Stoscksund fåtölj passar då bra in i vardagsrummet. Fåtöljen är så skön att sitta i och vi har numera nästan tävling om vem som hinner sätta sig i den först här hemma. Brukar på Instagram få en del frågor gällande fåtöljen så jag tänkte berätta litet mer fakta om den här på bloggen också.
Färgen på klädseln vi har är Nolhaga ljus beige, stolen är väldigt skön att sitta i och då den är extra bred så gör den att man kan sitta lite hur man vill i den. Armstöden har enskilda skydd som sitter löst och är lätta att ta av för tvätt. Det som känns en aning dåligt med fåtöljen är att tyget verkar vara mycket känsligt för oss som har en katt vars klor ibland tar i tyget för då gör det en repa direkt och tyget blir noppigt på de ställena. Visserligen har vår katt tidvis som vana att vässa sina klor i tygmöbler vilket jag inte alls gillar. Är det någon som har katt och kunde ge ett gott råd så man skulle få katten att sluta med det? Katten har ett eget klösträd med det tycks inte duga och med vår tidigare katt hade vi inte någonsin det här problemet.
Vi har haft fåtöljen sedan i vintras och den har varit i väldigt liten användning härtills. Nu kommer den i mer användning då den står i vardagsrummet och vi kommer nu först att se hur den håller sig i längden, jag hoppas den håller lika bra som våra Ektorp soffor. Har drömt om soffan i samma serie men tror den får bli oskaffad just på grund av katten 🙂
Nu blir här varm bastu och sedan lite soffmys med lördagsgodis.
Önskar en skön och mysig lördagskväll!

8 Comments on “VAIHTELUA OLOHUONEESSA | OMVÄXLING I VARDAGSRUMMET

 1. Voi että, niin kaunista! 🙂 <3 Sievää, ja kaikki sopii niin yhteen ja on yhteinäistä :-) Aivan ilo katsella näitä kauniita kuvia ja tunnelmia :-)
  Tuo tuoli on kyllä aivan huikean ihana, sopisi niin tyyliltä myös meille! 🙂

  Meillä ei kissat raavi, kun ainoastaan sohvan alta ja sängyn alta. Tiedä sitten millaista jälkeä siellä näkyvissä 😉 Oletko karkoitetta koettanut? Se on muuten aika hyvin toiminut. Sitruunan tuoksu on myös kissan nenään ilkeä. Tai sitten vanhan ajan vesipullo, jos näkee kissan itse pahan teossa?

  Ihanaa lauantai iltaa! <3

 2. On teillä kyllä kaunista! ♡ Ja upea tuo nojatuoli kyllä on 🙂 Ihanaa iltaa ♡ 🙂

 3. Kiitos <3 Tuo nojatuoli on kyllä ihana löhöilytuoli :) Mietin aluksi vaan että käykö se yhteen Ektorpin kanssa kun ovat eri sarjaa mutta ihan kivasti ne sopii kuitenkin :)

  Kiitos ideoista kissan raapimisen suhteen, tota karkotetta olen harkinnut, tähän asti ollaan menty enemmän vaan komentamislinjalla 🙂 ja hän tietää kyllä aina että tekee jotain mistä ei pidetä 🙂 tuntuu että monesti tekee sen jopa ihan kiusallaan 🙂 Ektorpin kangas on paljon kestävämpi tämän asian suhteen, mutta tulee siihenkin tietysti ajan kanssa jälkiä mutta ei niin pahasti.

  Mukavaa alkanutta viikkoa!

 4. Kiitos <3 Olen myös aivan ihastunut tuohon kukkakimppuun, olen aina yöksi vienyt sen ulos terassille jotta se ehkä kestäisi vähän pidempään 🙂 Oman pihan pioneja odotellessa, toivottavasti tekevät monta kukkaa 🙂 Mukavaa alkanutta viikkoa!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.