Ihanaa ja aurinkoista tiistaita!
Oi, mikä ihana aamu tänään <3 
Ensimmäinen aamu jolloin oikein tuntui kesältä kun astui ulos, oli lämmintä ja aurinko paistoi. Kuskasin tyttären aamusta kouluretkelle ja kotimatkalla ihailin peilityyntä merta, olisi tehnyt mieli pysähtyä ja vain istahtaa johonkin nauttimaan ympäröivästä kauneudesta. 
Muistakaa nauttia hetkestä!
Viikonloppuna iski pieni kevätflunssa, olo on edelleen tukkoinen ja vetämätön. Paljon flunssaa tuntuu nyt olevan liikkeellä, toivotaan että kesä vie pöpöt. Muutaman päivän sisällä olon jälkeen lähdimme eilen illalla tyttären kanssa katsomaan joko olisi kieloja, mutta ne on vielä tosi vaiheessa, eivät taida koulujen päättäjäisiin tänä vuonna ehtiä kukkimaan. Onni oli suuri kun löydettiin kuitenkin muutamat lemmikit joista saatiin pieni mutta sitä ihanampi kukkakimppu työpöytää somistamaan.
Olen jo jonkin aikaa miettinyt makuuhuoneeseen tapettia, lähinnä päätyseinälle vaikka nuo niin kutsutut tehosteseinät taitavat jonkun lehden mukaan ainakin olla jo mennyttä kautta, mutta minua se ei haittaa. Makuuhuonehan oli aikaisemmin seinien osalta kokonaan sininen, kyllästyin siihen ja maalasimme sen samalla harmaalla kuin TV-huoneen ja eteisen koska sitä jäi niin paljon yli. Pidän siitä väristä, mutta pikkuisen minua häiritsee se että sängynpääty ja seinä ovat liian saman värisiä jolloin ne eivät juurikaan erotu toisistaan. 
Juuri nyt minulla on menossa joku hieman ”romanttisempi” vaihe (kesä sen varmasti tekee) ja kaikki sinisävyiset kukkatapetit ihastuttavat kuvissa, mutta en tiedä, ehkä se olisi kuitenkin vähän liiankin romanttista. Katselin Sandbergin valikoimaa ja sieltä osui silmiin tuollainen aika kiva vaaleasini-harmaa tapetti salmiakkikuvioilla. Tilasin mallipalan ja nyt mietin ja mallailen sitä. Sävyltään se sopisi hyvin makuuhuoneen harmaisiin seiniin. Täytyy miettiä ja kypsytellä asiaa, toisaalta kokonaan harmaa huone on mukavan neutraali ja petauksessa voi käyttää värejä.
Mukavaa päivää!
———-
En underbar och solig tisdag!
Vilken vacker morgon det var idag <3
Första morgonen som man kunde känna en aning sommar i luften, det var varmt och soligt. Körde dottern till skolutfärd och på hemvägen beundrade jag det spegelblanka havet, hade nästan lust att stanna och sätta mig någonstans och bara njuta av det vackra.
Kom ihåg att njuta!
Blev litet förkyld under helgen och känner mig ännu täppt och lite hängig. Verkar vara mycket förkylningar på gång nu, hoppas sommaren skulle komma snart. Efter att ha varit inomhus några dagar gick vi igår kväll ut och tittade hur det är med liljekonvaljerna, men dom är nog inte alls nära till att blomma ännu, så i år hinner dom nog inte till skolavslutningen. Lyckan var stor då vi hittade några förgätmigejer och vi fick ihop till en liten, men desto vackrare bukett som får pryda bordet i arbetsrummet.
Har funderat på tapet till sovrummet, gavelväggen tänker jag mig. Läste nog någonstans att sådana här sk. fondväggar är ute ur modet redan, men mig stör det inte. Sovrummet var ju tidigare blått men blev trött på den färgen och förra våren målade vi sovrummet i samma gråa färg som TV-rummet och tamburen eftersom det blev så mycket färg över. Tycker om färgen men stör mig litet på att sänggaveln och väggen har nästan samma färg vilket gör att ingendera riktigt kommer fram.
Har just nu en ”romantisk” period (tror det bero på sommaren) och alla ljusblåa blomtapeter är så vackra på bilder tycker jag, men undrar om det ändå skulle bli för romantiskt i längden. Tittade igenom Sandbergs kollektion och fastnade för den ljusgråblåa tapeten med salmiakrutor. Beställde en provbit som jag nu smakar på och prövar, vi får se, det kunde vara den tapeten. Färgen passar bra ihop med de gråa väggarna också. Ska fundera ännu innan jag bestämmer mig, å andra sidan ger de neutrala gråa väggarna alla möjligheter till färgval på sängkläder osv.
Önskar en trevlig dag!

11 Comments on “MIETIN TAPETTIA | FUNDERAR PÅ TAPET

  1. Ihania suunnitelmia! 🙂 Tapetin valinta on yllättävän vaikeaa, mahdollisuuksia kun on niin tuhottoman paljon! 🙂 Toivottavasti kuitenkin löydät sen mieluisen, joka heti iskee <3

    Olipa ihana katsella näitä kauniita kuvia, tässä ennen työhön lähtöä <3

  2. Aivan ihana kuvia ja taas niin kauniita kuvia! Tänään tosiaan tuntui kesältä ja minä kääräisin lahkeet hieman ylemmäs :). Kesä <3

  3. Kiitos <3 on kyllä tosiaan yllättävän vaikeata valita tapettia välillä ja niitäkin löytyy niin paljon kauniita :) Täytyy vielä hieman miettiä ja tutkailla vaihtoehtoja.
    Ihanaa loppuviikkoa sinulle <3

  4. Kiitos, pidän kovasti siitä myös itse, mutta täytyy vielä vähän miettiä ennen kun tekee päätöksen 🙂 Mukavaa loppviikkoa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.