Luonto on mielestäni juuri nyt kauneimmillaan. Lehdet puissa ovat vielä raikkaan vihreitä ja paljon on jo eri kasveja kukassa sekä puutarhassa että luonnossa. Otin toissa iltana kameran mukaan ja kävelin kierroksen pihalla muutamia kuvia samalla ottaen. Norjanangervot ovat jo täydessä kukassa, samoin alppiruusut sekä sammalleimut. Syreeni on tehnyt nuppuja, niitä odotellessa, ne ovat minun suosikkejani. Yhden onnettoman ja yksinäisen tulppaaninkin löysin, täytyy muistaa syksyllä istuttaa maahan uusia tulppaaneja, kaikki vanhat ovatkin näköjään hävinneet. 
Enkä tietenkään malttanut olla kuvaamatta kasvihuoneessa 🙂 Siellä tapahtuu myös koko ajan jotain pientä, viiniköynnökset puskevat lehtiä ja ensimmäinen mansikka on hitaasti valmistumassa. 
Mukavaa iltaa!
———-
Naturen är som vackrast just nu tycker jag. Löven på träden är ännu så där krispigt gröna och mycket blommar redan både i trädgården och naturen. Tog med mig kameran här en kväll och gick en runda på gården. Brudspireorna står i full blom, likaså krypfloxen och rhododendron. Syrenerna har knoppar och så jag längtar tills dom blommar, är nämligen mina favoriter. En ensam och ynklig tulpan hittade jag också, måste komma ihåg att sätta ner mycket nya tulpanlökar i jorden på hösten eftersom alla de gamla tycks ha gett upp.
Kunde såklart inte låta bli att fota i växthuset heller 🙂 Där händer smått hela tiden där också, vinrankorna börjar få blad och den första jordgubben håller på att mogna sakta men säkert.
Trevlig kväll!

12 Comments on “PUUTARHAKIERROS | TRÄDGÅRDSRUNDA

  1. Kiitos <3 Ihanaa kun nyt on ollut hieman lämpöisempää, tosin itse olen kunnon flunssassa joten ei ole hirveästi tullut oltua ulkona.

    Aurinkoista perjantaita <3

  2. Täällä on juuri nyt se kaunein aika kun melkein kaikki kukkii <3 Teillä se on vielä edessäpäin 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.