Aurinkoista perjantai-iltaa!
Kesäloma aivan oven takana, huomenna aamulla on kevätjuhlat jonka jälkeen tyttärellä alkaa pitkään odotettu ja ansaittu kesäloma. Lupailevat ensi viikolle oikein kesäisiä lämpötilojakin, ihanaa. 
Illasta suuntasin ulos auringonpaisteeseen kuvaamaan minun uusia ruukkuja, Melkein kauneimmat näkemäni ruukut tähän asti, olen näitä ihaillut ulkomaalaisissa blogeissa ja kun näin että sisustusliike Nougatilla on nämä ruukut valikoimassaan otin heti heihin yhteyttä. Näitä ei löytynyt heidän verkkokaupasta, mutta onnistuin varaamaan muutaman jotka mieheni kiltisti kävi tänään noutamassa. Ihastuin näissä juuri tuohon saven vaaleaan väriin ja pienen koristereunaan, otin silti myös yhden ilman koristereunaa. Viikonloppuna pääsee toivottavasti istuttamaan muutamat yrtit niihin.
Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua joilla monella saattaa mennä juhlien merkeissä. 
———-
Solig fredagskväll!
Sommarlovet står alldeles bakom dörren nu, imorgon är det vårfest och sedan stundar det efterlängtade och välförtjänta sommarlovet för dottern. Ser ut som att det nästa vecka lovas sommarväder också, härligt.
Gick ut i den vackra kvällsolen och knäppte några bilder på mina nya krukor, de vackraste kruokor jag sett härtills tror jag. Har beundrat dessa krukor på utländska bloggar och då jag såg att inredningsbutiken Nougat hade fått in av dem tog jag  kontakt till dem. Dessa krukor fanns ej i webshopen men jag kunde reservera några stycken som min man var så snäll att hämta hem idag. Är speciellt förtjust ljust i den ljusa färgen på leran och den lilla dekorationen vid kanten, fast jag tog också en utan dekoration. Under veckoslutet blir det hoppeligen att plantera örter i dem. 
Önskar alla ett riktigt underbart veckoslut med mycket sol, för många innebär detta veckoslut mycket festligheter.

6 Comments on “KAUNEIMMAT RUUKUT | VACKRASTE KRUKORNA

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.