Ensimmäinen kesäkuuta jo tänään ja virallisesti on siis nyt kesä. Meillä ollut ohjelmantäyteinen viikonloppu, enkä yhtään ehtinyt tänne blogin puolelle. Lauantaina oltiin tyttären tunnelmallisissa kevätjuhlissä, kyllä siinä sai vähän väliä pyyhkiä kyyneleitä silmäkulmista. Kevätjuhlissa on se erityinen tunnelma mielestäni, ovat juhlalliset ja täynnä odotuksia edessä olevan kesäloman suhteen. Taas on yksi lukuvuosi takanapäin, miten aika voi kulua niin nopeasti?
Kuvat ovat viikonlopulta ja taas kerran ulkopainoitteisia, mutta se kai kuluu asiaan tähän vuoden aikaan. Hienon ja tunnelmallisen lauantain kruunasi vielä niin upean kaunis ilta, istuttiin ensimmäistä kertaa iltaa kasvihuoneessa nauttien lasilliset kuohuvaa miehen kanssa ja tytär vuorostaan söi jäätelöä ja mansikoita. Kasvihuone kylpee ilta-auringossa ja siellä on oikein lämmin istua vaikka ulkona olisikin vähän viileämpää. Viikonlopun aikana istutin sinne muutamat yrtit, tällä kertaa kokeilen yrttejä ruukussa, katsotaan miten käy. Terassi sai myös kesäkukat mutta siitä kuvia joku toinen kerta.
Ihanaa ja kesäistä alkanutta kesäkuuta kaikille!
———-
Första juni idag och nu är det alltså sommar på riktigt. Vi har haft ett veckoslut fyllt med program så jag hann inte ens titta in här i bloggen. På lördagen var det dotterns vårfest, en mycket stämningsfull fest och jag fick torka tårar från ögonvrån flera gånger. Det något alldeles speciellt med vårfester och skolavslutningar tycker jag, dom är på något sätt så högtidliga och fulla av förväntingar inför det stundande sommarlovet. Så är en årskurs igen avklarad, hur kan tiden gå så fort?
Bilderna är från veckoslutet och igen en gång tagna utomhus, men det hör väl till så här års. Den fina och stämningsfulla lördagen förgylldes av en alleles underbart vacker kväll. Vi satt för första gången i växthuset på kvällen, tog oss ett glas bubbel med maken och dottern åt glass med jordgubbar, så skönt och mysigt hade vi. Växthuset badar i kvällssol och där inne är det riktigt varmt trots att det ute är litet kyligare. Hann med att plantera några örter också, den här gången i krukor, få se hur dom trivs. Också terassen fick sommarblommor men bilder på det en annan gång.
Önskar en skön och somrig juni-månad!

9 Comments on “KESÄKUU | JUNI

  1. Ihailin tuota ensimmäistä||kin|| kuvaa jo instassa, aivan ihana ja kesäinen <3 kuten kaikki muutkin :) pihakuvia ilman muuta, näitä on tosi ilo katsella :)

    Ihanaa kun kesä on virallisesti täällä <3 mahtavaa kesäkuuta <3

  2. Kiitos <3 Todella ihanaa kun kesä on vihdoin täällä, vaikka onkin aika kylmä vielä niin luonto on niin kaunis ja ulkona tuoksuu kesälle <3

    Mukavaa viikon jatkoa sinulle <3

  3. Kiitos samoin sinulle <3 Nautitaan kesästä vaikka ei olekaan vielä niin lämmintä, mutta on kesä silti 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.