Olohuonetta koristaa ihanat vaaleanpunaiset pionit tänä viikonloppuna. Nyt luonnostakin alkaa jo löytyä niin paljon kukkia ettei kukkakauppaan tarvitse suunnata laisinkaan. Löysin jo koiranputkea jota laitoin pionien sekaan. Lauantai on sujunut rennosti kotona, pieni lepo ja kotoilu tuli oikein tarpeeseen kiireisen viikon jälkeen. Aamupäivällä käytiin paikallisessa perinteisessä kesätapahtumassa josta voi sanoa että alkaa virallisesti tämän saaren kesä. 
Äsken käytiin iltalenkillä koko perheen voimin, matkan varrella saatiin ihailla syreenien kukintaa ja tuoksua sekä ihania omenapuita täynnä kukkia. Mies ja tytär päättivät ryhtyä vohveleiden paistoon näin lauantai-illan kunniaksi ja menen nyt keittiöön heidän seuraan. 
Oikein ihanaa lauantai-iltaa.
———-
Underbara ljusrosa pioner pryder vardagsrummet detta veckoslut. Nu bjuder naturen också på sitt bästa och det finns en hel del av blommor där ute så nu behöver man inte besöka blombutiken på en tid. Hittade hundkex vid vägkanten som jag satt med bland pionerna. Den här lördagen har vi bara varit hemma och haft det skönt, mycket välbehövligt efter en fullspäckad vecka. På förmiddagen besökte vi ett traditionellt sommarevenemang här i byn och nu kan man säga att sommaren officiellt anlänt till ön. 
Vi var just ute på en kvällspromenad hela familjen och längs med vägen fick vi njuta av såväl syrendoft som äppelblom, väldigt vackert. Maken och dottern beslöt sig för att steka våfflor ännu ikväll så nu ska jag göra dem sällskap i köket. 
Ha en skön lördagskväll.

9 Comments on “PIONEJA | PIONER

 1. Niin kaunista <3 Täällä odotellaan innolla että oman pihan pionit alkaa kukkia! Mukavaa lauantai-iltaa 🙂

 2. Voi iik näitä hurmaavia kuvia <3 todella kauniita ja todella kaunista <3 huokaus <3

  Pionit ovat itse ihania, täytyisi käydä uusi kimppu ostamassa 🙂

  Ihanaa lauantai illan jatkoa <3

 3. Pionit ovatkin niin kauniita! Huomasin myös pari päivää sitten,että koiranputkiakin jo löytyy. On se vaan ihanaa kun voi jo poimia kukkia sisälle ihan pihaltakin 🙂

 4. Pionit ovatkin niin kauniita! Huomasin myös pari päivää sitten,että koiranputkiakin jo löytyy. On se vaan ihanaa kun voi jo poimia kukkia sisälle ihan pihaltakin 🙂

 5. Kauniit pionit <3 Täällä ei vielä syreeni ja omenapuu kuki mutta jospa ihan kohta!
  Mukavaa sunnuntaita!

 6. Kiitos <3 Sama odotus täälläkin, katsoin että tekevät kivasti nuppuja joten toivottavasti ne jaksavat myös kukkia 🙂 Mukavaa sunnuntaita!

 7. Kiitos <3 Pionit ovat kyllä niin ihania, odotan kovasti että omat alkavat sitten kesällä kukkia mutta ei niitä maljakkoon raaski ottaa :) Jostain näin että Lidlissä olisi tällä hetkellä kohtuuhintaisia pioneja, täytyy ensi viikolla käydä katsomassa :)

  Mukavaa sunnuntaita <3

 8. Totta, pionit ovat niin kauniita <3 Ihanaa kun luonnosta voi piomia kukkia sisälle, juuri nyt on eri lajikkeita jopa aika runsaasti tarjolla 🙂

 9. Kiitos <3, pionit ovat ihania. Täällä omenapuut puhkesivat kukkaan nyt viikonloppuna ja muualla on jo myös syreenit mutta oman pihan syreenit eivät ihan vielä kuki, kiva ettei ihan kaikki kuki yhtä aikaa niin ehtii nauttia jokaisesta :)

  Muakvaa sunnuntai-iltaa!

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.