Tänään on ollut aurinkoinen mutta kovin tuulinen sunnuntai. Meidän omenapuut ovat puhjenneet kukkaan ja olen käynyt ulkona niitä ihastelemassa useaan otteeseen viikonlopun aikana. Onko jotain kauniimpaa kun haalean roosat omanankukat vihreine lehtineen sinistä taivasta vasten. Oli ihan pakko ikuistaa tämä kauneus kuviin jälleen kerran. Meillä on vielä tosi pienet omenapuut ja oikeastaan tämä kuvissa oleva on se suurin, joka vuosi peurat käyvät niitä syömässa vaikka kuinka niitä suojaisi.
Vaikka ulkona oli kova tuuli niin tuolla kasvihuoneessa on ihanan lämmin ja suojaisaa istua. Otin mukaan muutamat sisustuslehdet ja kahvikupin, täytyyhän tästä kesäajasta nauttia vaikka ilma ei olisikaan niin kesäisen lämmin. Viiniköynnökset kasvavat niin että kohina melkein kuuluu ja ovat tyttären kanssa istuttamat krassitkin ponnistaneet maasta.
Rauhallista sunnuntai-iltaa ja mukavaa alkavaa uutta viikkoa!
———-
Idag har det varit en solig men väldigt blåsig dag. Våra äppelträd har slagit ut i blom och under helgen har jag flera gånger gått ut och beundrat dem, finns det något vackrare än blekrosa äppelblommor med de gröna bladen mot den blåa himmeln. Var tvungen att fånga dessa skönheter på bild även i år. Våra äppelträd är ännu väldigt små och de små stackrarna brukar få sig av hjortarna som vill äta upp dem hur man än försöker täcka in träden.
Trots att det var blåsigt ute så var det varmt och skönt inne i växthuset, tog med mig några tidningar och en kopp kaffe, man måste ju ta vara på sommaren även om vädret inte är så somrigt varmt precis. Vinrankorna växer så det knakar och krassen som vi sådde med dottern har också börjat sticka sig upp ur jorden.
Skön söndagskväll och en fin ny vecka!

8 Comments on “OMENANKUKKIA | ÄPPELBLOM

  1. Niin kauniit omenankukat ♡ Täälläkään ei kesästä tietoakaan, toppatakki päällä tarkenee! :'-D

  2. Mitkä kuvat <3 tyylikästä <3

    Olen myös ikuistanut ihania omenapuun kukkia, ovat kyllä viehättäviä 🙂 niitä on ollut pakko napsia maljakkoon 🙂 ovat ihania sisällä <3

  3. Kiitos <3 Täällä myös toppatakkikeli 🙂 eilenkin oli pakko pukeutua kaulaliinaan ja takkiin vaikka istuin kasvihuoneessa 🙂

  4. Voi, ihana kiitos <3 On kyllä suosikki paikkamme tällä hetkellä 🙂 Omenapuussa eniten kukkia kuin koskaan aikaisemmin, niin kaunista <3

  5. Kaunis kiitos <3 Omenanpuun kukat ovat niin kauniita ja kuvauksellisia 🙂 Sisälle en saanut niitä tänä vuonna kun appiukon puut eivät oikein kukkineet tänä vuonna ja omista en raaski ottaa kun ovat vielä niin pieniä 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.