Tässä minä istun ja juon perjantai-kahvit syreenin tuoksussa ja syön palan suussa sulavaa baileyskakkua. Ulkona paistaa aurinko ja ilma tuntuu jopa vähän lämpimältä vaikka siellä tuulee taas kovasti. Omenapuiden kukat alkavat jo tiputtaa lehtiään maahan, ovat melkein kuin lumihiutaleita kun ne lentävät tuulen mukana. Päivä on mennyt pääosin sisätiloissa raparperimehua tehden, toivottavasti tuuli tyyntyisi illaksi niin että vihdoinkin voisi istua iltaa ulkona.
Baileyskakusta puheen ollen muistan nyt että lupasin ihanalle Stella Vaniljalle jo pääsiäisenä jakaa reseptiä tänne blogiin, palaan siihen omassa postauksessa, samoin raparperimehun kanssa. Nyt jatkan tätä minun pientä kahvihetkeä sisustuslehtien parissa.
Ihanaa perjantaita!
——–
Här sitter jag och dricker fredags-kaffe i syrendoft och äter en bit av den goda baileyskakan som smälter i munnen. Ute skiner solen och det känns till och med litet varmare i luften, även om det blåser ordentligt idag också. Blommorna på äppelträden börjar tappa sina blad, det liknar stora snöflingor då de flyger omkring i blåsten. Har spenderat dagen så gott som inomhus då jag gjort rabarbersaft, hoppas att blåsten lugnar ner sig till kvällen så man kunde sitta ute en stund och njuta.
På tal om baileyskakan minns jag nu att jag redan vid påsken lovade trevliga Stella Vanilja att dela receptet här på bloggen, jag återkommer till det liksom också rabarbersaften i ett eget inlägg senare. Nu fortsätter jag min lilla kaffestund här med några inredningstidningar.
Ha en härlig fredag!

8 Comments on “KAHVIHETKI | KAFFESTUND

 1. Ihana perjantain hetki sinulla 🙂 ja ihan huippu mahtavaa kun laitat reseptiä,innolla odotetaan 🙂 ja kyllä raparperimehun ohje myös kiinnostaa 🙂

  Tosi ihania tunnelma kuvia <3

  Ihanaa viikonloppua sinulle <3

 2. Kiitos <3 Olin ihan unohtanut tuon reseptin mutta postaan siitä viimeistään alkuviikolla :)
  Viikonloppu meni taas niin nopeasti ja nyt on taas jo sunnuntai, sateinen sellainen.
  Ihanaa sunnuntaita sinulle <3

 3. Kiitos <3 Viikonloppu meni yhdessä hujauksessa mutta eilen oli jopa hieman kesäisen lämmintä, tänään sataa taas vettä. Mukavaa sunnuntaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.