Pitkästä aikaa sisustuspostaus, huomaa että kesäaikaan ajatukset ja kaiKki aika mitä suinkin pystyy vietetään ulkona eikä sisällä tule juurikaan kuvattua. Juhannuksena kuitenkin ehdin muuttaa makuuhuoneen ilmettä kesäisemmäksi. Olen pitkään miettinyt mitä makuuhuoneelle pitäisi tehdä ja jokin aikaa sitten postasin tapettimietteistä juuri tähän kyseiseen huoneeseen. Pidän kuitenkin tuosta neutraalista harmaasta mutta jokin huoneessa silti särähti silmään ikävästi. 
Nyt makuuhuoneeseen sai astua valkoinen väri, valkoiset ja mukavan pehmeät sekä ryppyiset pellavalakanat ja mustanruskeat yöpöydät saivat valkoista maalia yllensä ja sivuseinällä olleet kaksi tauluhyllyä saivat lähteä koska ne oli jotenkin levottomat, en saanut niihin sitä oikeaa tunnelmaa. Makuuhuoneen pieni uudistus tehtiin periaattella että mitään uutta ei osteta vaan se toteutetaan sillä mitä jo löytyy. Kasvihuoneessa olleet Ikean Nipprig rottinkikoukut saivat uuden paikan makuuhuoneen seinästä, ovat sen verran kauniit koukut että ansaitsevat paikan jossa niitä voi ihailla useammin ja joka päivä. Koukkuihin voi sesongin mukaan ripustaa jotain mukavaa esille ja koukut ovat kauniit myös sinänsä. Lukuvaloiksi löytyi juuri sopivasti kaksi Ikean Ranarp- seinävalaisinta, yhden otin tosin kyllä kodinhoitohuoneesta joten sinne taidan jossain vaiheessa hankkia uuden samanlaisen, ovat mielestäni todella hienot valaisimet.
Aina jaksan ihmetellä värin vaikutusta tiloihin, ei tämäkään uudistus paljon vaatinut mutta silti yleisilme on aivan toinenlainen. Ja mikä parasta kun voi poimia luonnonkukkia piristämään tilaa kuin tilaa.
Mukavaa maanantai-iltaa!
———-
Nu blev det äntligen ett inredningsinlägg för omväxling, man märker att tankarna och all tid man bara kan spenderas utomhus och inne blir det inte just att fotografera nästan alls. Under midsommarhelgen hann jag med att göra lite sommar i sovrummet också. Har redan en tid funderat på vad jag kunde hitta på för att få sovrummet mer ombonat och få den där rätta känslan liksom och kanske ni minns att jag för en tid sedan postade om tapetfunderingar mm. Gillar trots allt ändå den neutrala gråa färgen men något i rummet kändes inte rätt, svårt att förklara 🙂
Nu fick i alla fall vit färg komma in i sovrummet igen, det blev vita sängkläder i härligt skryttigt och mjukt linne och även de brunsvarta sängborden fick vit målfärg. Tavelhyllorna som satt på sidoväggen fick också komma ner, dom har känts litet röriga och jag har inte fått till den känslan jag sökt. Den här lilla sovrums ändringen gjorde vi med principen att inget nytt inskaffas utan vi använder bara sådant som vi redan har från tidigare. Ikeas Nipprig-krokar i rotting som tidigare satt i växthuset fick nu en ny plats på sovrumsväggen, krokarna är så pass vackra att man gärna ser på dem varje dag. På dem kan man enligt säsong och årstid hänga fram något roligt eller ha dom som dom är. Som sänglampor hittade jag passligt två Ikeas Ranarp vägglampor, den ena tog jag nog från tvättstugan så dit behöver jag eventuellt kanske skaffa en ny i något skede, tycker väldigt mycket om dessa lampor.
Blir alltid lika förvånad över hur stor skillnad olika färger gör för helheten. Inte krävde det här lilla ansiktslyftet så mycket, men ändå är helheten i rummet en helt annan än den var innan. Och det allra bästa just nu är det då man kan plocka in blommor direkt från naturen.
Skön måndagskväll!

14 Comments on “KESÄ MAKUUHUONEESSA | SOMMAR I SOVRUMMET

  1. Pitkä huokaus! <3 <3 Kaunista! :-) <3 Ja niin todellakin kesäistä tunnelmaa kun olla voi :-) Kaikki on aivan viimeisen päälle :-)
    Kiinnitin myös huomion nuihin ihaniin valaisimiin, on kyllä oivat paikallaan! 🙂 Ja toki sopii nuin kauniina moneen paikkaan! 🙂 Itselle onkin tullut tänä vuonna ihan ihme hinku uudistaa kaikki valaisimet kotona 😀

    Kaunista viikkoa! <3

  2. Todella kaunista ♡ Itse olen alkanut haaveilla meidän makkariin tapetinpoistoa, ja juurikin jotain neutraalimpaa tilalle 🙂 Kuviollinen tapetti on niin hallitseva..

  3. Kiitos kaunis <3 Lopputulokseen olen itsekin kovin tyytyväinen 🙂 Minulla oli aikaisemmin niin vaikeata löytää mieluisia valaisimia mutta nyt löytäisin vaikka kuinka paljon ihania joka paikkaan 🙂 Mukavaa torstaita <3

  4. Kiitos <3 Meillä oli aikaisemmin myös sininen tapetti joka seinällä makkarissa, sininen väri oli niin hallitseva joten tämä harmaa väri on parempi 🙂

  5. Kiitos <3 Itsellä nyt vasta ekat pellavalakanat, ihanan tuntuiset ja taidan suosia niitä jatkossakin 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.