Aurinkoista heinäkuista aamua!
Heinäkuu on täällä, kuukausi jolloin melkein koko maa lomailee enemmän tai vähemmän ja tänä kesänä suurin osa taitaa toivoa heinäkuulta aurinkoa ja lämpöä. Itse pidän myös heinäkuusta, kuukausi joka pitää sisällään meille tärkeitä juhlapäiviä kuten esimerkiksi 10- vuotis hääpäivä ja kuukausi jolloin mustikat ja muut marjat alkavat kypsyä.
Aloitetaan kuitenkin tämäkin heinäkuu huomenna perinteisillä pienimuotoisilla nimipäiväjuhlilla. Nämä nimipäiväjuhlat ovat perinne jo minun lapsuudestani ja perinne jota haluan viedä eteenpäin omalle tyttärelleni kun meillä on sama suvussa kulkeva nimi. Olen tässä aamukahvia juodessani selaillut leivontakirjoja inspiraatio mielessä ja taidankin nyt olla selvillä siitä mitä huomiselle leivotaan perinteisen mansikkakakun lisäksi. 
Kesään kuuluva onni on käydä lenkillä ja poimia tienvarrelta pieniä kukkakimppuja <3
Mukavaa päivää!
———-
Solig juli-morgon!
Juli är här, månaden då nästan hela landet är på semester mer eller mindre och jag tror att de flesta önskar sol och värme av denna juli-månad. Själv tycker jag också om juli, månaden som innehåller några betydelsefulla bemärkelsedagar, som tex. 10-årig bröllopsdag, och månaden då blåbären och många andra bär börjar mogna.
Vi börjar traditionellt också denna juli- månad med litet namnsdagfirande imorgon, en tradition som jag haft redan i min barndom och som jag vill föra vidare till min egen dotter då vi delar samma namn. Har suttit och bläddrat inspiration i bakböcker medan jag druckit morgonkaffe och har nu klart för mig vad vi ska baka till imorgon, förutom den traditionella jordgubbstårtan förstås.
Sommarlycka är att gå längs vägkanterna och plocka ängsblommor till små buketter <3
En bra dag!

11 Comments on “TERVETULOA HEINÄKUU | VÄLKOMMEN JULI

  1. Voi miten kaunista ja kesäistä <3 niin sievää <3

    Kukkien poimiminen on kyllä aivan ihanaa, siinä on ihan oma tunnelma <3 olet todella kauniin kimpun tehnyt :)

    Mukavia juhlasuunnitteluja <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.