Päivät ovat rientäneet ja olemme yrittäneet nauttia jokaisesta aurinkoisesta hetkestä ulkona, muutamana päivänä olikin oikein hienot ilmat mutta nyt taas tasaisen harmaata ja sade roikkuu ilmassa. Huomaan kyllä että itse kaipaan auringon tuomaa valoa, saan siitä ihan valtavasti energiaa, mutta ei säästä nyt sen enempää, se on mikä on ja siitä keskustellaan aina oli se sitten minkälainen vaan 🙂
Perjantaina sain kunnon siivousinspiraation ja matot sekä petivaatteet lensivät ulos heti aamusta, olen ehkä vähän hassu mutta nautin siivoamisesta silloin kun siihen on aikaa ja inspiraatiota ja ennen kaikkea nautin lopputuloksesta. Muistin myös että matot täytyisi pestä jossain välissä kunhan vaan olisi sellaiset ilmat että ne saisi myös kuivaksi. 
Pionit kukkivat niin kauniisti ja ajattelin etten tänä vuonna leikkaa niitä maljakkoon ollenkaan luettuani jostain että se voi häiritä niiden kukintaa ensi kesänä, mutta eilen en enää malttanut olla hakematta niitä sisälle sadepäivän iloksi. Otin muutamat maassa makaavat sateen kastamat ja jotka ovat kukkineet jo parhaimman vaiheensa yli mutta kyllä ne toivat iloa meille tänne sisälle. Laitoin sekaan muutaman mustikanvarvun ja huomasin niitä hakiessani että mustikat alkavat tosiaan jo olla kypsiä myös tuolla metsässä eikä vaan meidän aurinkoisessa rinteessä. Täytyisi käydä poimimassa niin että saisi tehtyä mustikkapiirakan, se näissä sateisissa ilmoissa on että tekee kovasti mieli leipoa vähän liiankin usein 🙂
Ihanaa maanantaita ja uutta viikkoa!
———-
Dagarna rusar iväg och vi har försökt att passa på att njuta av att vara ute så mycket som möjligt de stunder solen har visat sig. Några dagar var det riktigt fint väder men nu är det grått och regnet hänger i luften igen. Märker nog att jag saknar solen väldigt mycket, får så mycket mer energi av ljuset, men ska inte ta upp vädret mer, det är vad det är och vädret är ett evigt samtalsämne hur det än är 🙂
På fredagen fick jag ett ryck och gjorde en storstädning och slängde ut alla mattor och sängkläder direkt från morgonen, är kanske lite fånig men jag njuter av att städa och framförallt av slutresultatet. Kom ihåg att mattorna borde tvättas i något skede bara det skulle vara väder så man får dom torra också.
Pionerna blommar så vackert och jag hade tänkt att i år plockar jag inte in av dem då jag läste att det kan störa deras blomning nästa år, men igår kunde jag inte hålla mig längre. Tog in några stycken som låg regntunga längs med marken, de har visserligen blommat över sin vackraste tid men duger bra här inne en stund och piggar upp. Satt med lite blåbärsris i vasen och då jag plockade dem såg jag att blåbären faktiskt börjar vara mogna också i skogen och inte bara i vår soliga brandt. Borde plocka så vi skulle få till en blåbärspaj, detta gråa väder gör också att man blir sugen på att baka, till och med allt för ofta 🙂
Ha en fin måndag och ny vecka!

9 Comments on “UUSI VIIKKO, UUDET KUJEET | NY VECKA, NYA TAG

  1. Voi viehätys näitä kuvia <3 kauneuden kauneutta :) <3
    Niin kaunista teillä 🙂

    Täällä samaa mustikka piirakkaa haaveillaan 🙂

  2. Kiitos sinulle <3 Täällä vielä mustikat keräämättä mutta jos viimeistään huomenna sais leivottua sitä mustikkapiirakkaa perjantain kunniaksi :)

    Ihanaa päivää <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.