Niin se on jo heinäkuun viimeinen viikko täällä ja elokuu häämöttää nurkan takana. Illat hämärtyvät ja valaisimia saa jo iltaisin sytytellä. Makuuhuoneeseen hankin jokin aika sitten uuden kattovalaisimen, sekin on Ellokselta. Elloksella on mielestäni nykyään todella hieno valikoima sisustuspuolella ja parasta on että sieltä tulee tasaisin väliajoin mukavia alennuskuponkeja joita voi hyödyntää. Olen niin tyytyväinen tähän valaisimeen ja se sopii mielestäni hyvin juuri makuuhuoneeseen, tuntuu että se on jotenkin kevyt sekä pilvimäinen ja valo siivilötyy kauniisti sen läpi.
Parasta kesässä on kyllä kun voi käydä poimimassa kukkia yöpöydälle, mietin jo mitä keksin syksyllä, no sitten joutuu taas turvautumaan kukkakaupan valikoimaan. 
Nyt iltapäiväkahvit ja sitten katsotaan mitä keksitään.
Mukavaa päivää!
———-
Så är det redan sista veckan i juli och augusti står bakom knuten. Kvällarna börjar bli mörkare och man behöver ibland redan tända lamporna. Skaffade en ny taklampa till sovrummet för en tid sedan, också den kommer ifrån Ellos. Tycker Ellos har ett mycket bra utbud av inredningssaker och bästa är att det med jämna mellanrum kommer hem rabattkuponger man kan använda sig av. Är så nöjd med den nya lampan och tycker den passar bra i sovrummet, den är på något sätt så lätt och luftig, som ett moln och ljuset silas vackert igenom det tunna tyget. 
Det bästa med sommaren är nog att kunna gå ut och plocka in en blomkvist eller två, undarar redan vad jag ska hitta på i höst sen då allting blommat ut, sedan får man vända sig till blombutikens utbud igen.
Nu blir det eftermiddagskaffe och så ser vi vad vi hittar på efter det.
Trevlig dag!

13 Comments on “MAKUUHUONEEN VALAISIN | SOVRUMSLAMPA

  1. Kaunis valaisin <3 Itse pohdin tänään samaa, että mitäs sitten kun ulkoa ei enää voikaan kantaa kukkia sisälle. Täytynee taas turvautua kaupan valikoimaan.
    Mukavaa päivää!

  2. Kiitos <3 kyllä jo nyt vähän harmittaa että kohta luonnon/puutarhan kukkaloisto on ohi tältä erää, mutta kai siihenkin sitten taas tottuu että kukkakuppaan on suunnattava :)
    Mukavaa loppuviikkoa!

  3. Minäkin olen tätä valaisinta ihaillut kuvissa jonkin aikaa ja sitten Ellokselta löysin 🙂 Mukavaa loppuviikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.