Hyvää huomenta!
Meinasin sanoa että pitkästä aikaa vaikka eihän siitä nyt ole kuin muutama päivä mutta silti, en vaan ole malttanut istua sisällä koneen ääressä kun ilmat ovat olleet mitä ihanimmat. Paras aamupala, ja väli- sekä iltapala juuri nyt on tuoreet vasta poimitut marjat luonnonjogurtin kanssa. Ehdoton suosikkimarjani on villivadelma, siinä on vaan joku niin ihana maku. Samaa makua ei ole puutarhavadelmissa vaikka niitäkin kyllä mielelläni syön. Vadelmista muistuu aina myös mieleen mummoni, hän poimi valtavia määriä ja teki aina maailman parasta vadelmahilloa.
Se kesä tuli sittenkin ainakin hetkeksi ja kyllä olemme nauttineet, heti aamulla olen hipsinyt kahvimukini ja aamupalani kanssa ulos kasvihuoneeseen. Paljain jaloin läpi kostean nurmikon, tuoksutellut aamun raikkautta ja kuunnellut lintujen aamuviserrystä sekä katsellut miten kimalaiset pörräävät kukasta kukkaan kun aurinko hiljalleen lämmittää jalkojani. Voihan kesä, kunhan jäisit meille vielä pitkäksi aikaa kun vihdoin tulit.
Ihanaa päivää kaikille!
———-
God morgon!
Tänkte säga att det var länge sen sist men inte är det så många dagar sedan fast det känns som så, har bara inte kunnat sitta inne vid datorn då vädret varit har varit så ljuvligt. Bästa frukosten, ja och mellamålet och kvällsmålet för den delen också, just nu är färska bär med lite youghurt. Mina absoluta favoritbär är nog vildhallonen, smaken i dem är bara så underbart god och det är inte alls samma smak i trädgårdshallonen även om jag nog äter dem också gärna. Hallonen får mig alltid att tänka på min mormor, hon kunde plocka massvis av dem och kokade alltid världens godaste hallonsylt.
Tänk att sommaren kom till oss ändå och så vi har njutit, har tagit mitt morgonkaffe och frukostskålen med  mig och tassat ut i växhuset dirket från morgonen. Känt det daggvåta gräset mot bara fötter, doftat på den friska morgondoften som hänger i luften och lyssnat på fåglarnas morgonkonsert. Suttit i växthuset och sett på humlorna som arbetar sig fram från blomma till blomma och känt hur solen sakta värmer mina bara ben. Åh kära sommar, hoppas du kunde stanna hos oss länge ännu, nu då du äntligen kom.
Finaste dagen till alla!

6 Comments on “PARAS AAMUPALA JUURI NYT | BÄSTA FRUKOSTEN JUST NU

 1. Herkulliset ja upeasti otetut kuvat…. <3 jälleen :)

  Marjat ovat kyllä niin parasta herkkua juuri nyt. Kyllä niillä on tullut herkuteltua 🙂 vaikka pienesti siintää omena aika jo mielessä 🙂

 2. Nami <3
  Minustakin on aivan ihanaa ottaa pakkasesta tämän kesän mustikoita aamupuuron joukkoon. 🙂

 3. Marjat ovat parhaimmat juuri nyt, pakko vielä saada vähän lisää niitä myös pakkaseen talven varalle 🙂 Omena-aikaa odotellaan täälläkin, oma puu tekee ensimmäistä kertaa oikein kunnolla omenoita 🙂

  Ihanaa perjantaita <3

 4. Täälläkin alkaa puurokausi ensi viikolla kun arki lähtee käyntiin ja marjat puuron kanssa ovat parhaimmat. Täytyisi vielä poimia niitä vähän lisää pakkaseen 🙂
  Ihanaa perjantaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.