Aurinkoista maanantaita ja alkanutta viikkoa!
Niin se aika on taas edennyt siihen pisteeseen että tämän kesäloman viimeinen päivä on täällä, huomenna arki pyörähtää taas toden teolla käyntiin kun koulut ja harrastukset alkavat. Vähän hassulta tuntuu jotenkin, samalla kun tuntuu että kesäloma on ollut pitkä se myös tuntuu olleen lyhyt, mutta rentouttava ja ihana se on joka tapauksessa ollut. 
Viikonloppu kruunasi oikein tämän kesäloman helteisellä säällä ja elokuisilla pimenevillä illoilla. Olemme nauttineet enimmäkseen ulkona kuten kuvista näkyy, mutta ehdimme vähän sisälläkin, olen mehustanut ja koululaisen huone saatiin kuin saatiinkin päivitettyä ja järjestykseen ennen koulun alkua.
Tänään vielä nautimme lämpimästä kesäpäivästä ja mukavista jutuista, illalla viikataan pyykit ja valmistaudutaan arkeen.
Mukavaa päivää!
———-
Solig måndag och ny vecka!
Så har tiden igen gått så fort att vi har sista dagen på detta sommarlov här och imrogon kör vardagen igång med skolstart. Känns lite lustigt, samtidigt som det känns att sommarlovet varit långt så känns det också som om det varit kort, men avkopplande och härligt har det i vaje fall varit.
Det fina somriga veckoslutet som vi bjöds på kronade hela sommarlovet och som det syns på bilderna har vi hållit till mest utomhus. Trots det hann vi få lite gjort inomhus också, har saftat och syltat och så fick vi ordning och reda i dotterns rum innan skolstart också.
Idag ska vi ännu njuta av en härlig sommardag med trevliga stunder och ikväll viker vi tvätt och förbereder oss för vardagen.
Ha en bra dag!

8 Comments on “VIIKONLOPUN TUNNELMIA | GLIMTAR FRÅN VECKOSLUTET

  1. Voi hurmaus näitä kuvia! <3 Ihanat ja herkullisetkin tunnelmat viikonlopulta :-) Nuiden siivin on ihana palata arkeen :-)

    Tsemppiä! <3

  2. Ihana kiitos sinulle <3 Taas arki rullaa ja se on itse asiassa oikein mukavaa sekin :)
    Aurinkoista päivää <3

  3. Voi, ihana kiitos <3 Kommenttisi oli ihan jäänyt minulta huomaamatta joten anteeksi että vastaus kesti 🙂 Ihanaa alkanutta elokuista viikkoa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.