Kuvatulva tyttären huoneesta. 🙂 Innostuin kuvaamaan siellä kun huoneessa on kerrankin (ainakin hetken aikaa) järjestys ja siisteys. Ajattelin jo ettemme saa sitä siivottua ja jäjestykseen ennen koulun alkua mutta lauantaina kääräisin hihat ylös ja ryhdyin hommiin. Lastenhuone on meillä se eniten vaihteluja kokenut huone ja niin se kai kuuluu ollakin, lapset kasvavat ja tarpeet sekä mieltymykset sen mukaan. Huone on pieni, vain noin 10 neliötä joten hirveän paljon sinne ei mahdu ja huone tuntuikin liian ahdeltulta ja sotkeentui helposti. 
Nyt kannettiin yksi kaappi varastoon, nojatuoli lähti kiertoon ja työpöytä vaihtui uuteen. Huoneesta tuli kuin uusi ja ihanaa väljyyttä ympärille. Nurkkaan teimme ikivanhasta peilistä joka löytyi varastosta pienen ”pukeutumisnurkkauksen” sillä peilaaminen ja kiinnostus vaatteisiin ym. on nykyään hyvin tärkeätä ennen kouluun lähtemistä.
Jälleen kerran pienet jutut kuten perusteellinen siivous ja paikkojen järjestäminen teki valtavan muutoksen ja tärkein asia on tietysti että huoneen asukas on enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen.
Ihanaa keskiviikkoa!
———-
Ett bildregn från dotterns rum 🙂 Jag blev så ivrig att ta bilder där inne då det för en gångs skull (ens en liten stund) är städigt och ordning där. Tänkte redan att vi inte hinner få ordnat upp i rummet innan skolan börjar, men på lördagen kavlade jag upp ärmarna och satte igång. Barnrummet är nog det rum som gått igenom mest förändringar hos oss, men det är väl ganska naturligt eftersom barnen växer och behoven samt smak och tycke ändras med åldern. Rummet är ganska litet bara ca. 10 kvadrat och det var en aning över möblerat tidigare vilket gjorde att det lätt blev stökigt där inne.
Nu bar vi ut ett skåp i förrådet, gav vidare en fåtölj och böt ut skrivbordet till ett nytt. Rummet blev genast som nytt och nu är där också luftigt. I ena hörnet gjorde vi en liten klädhörna med en gammal spegel som jag hittade i förrådet, det här med att spegla sig och välja dagens ”outfit” blir ju bara vitkigare hela tiden märker jag 🙂
Kan igen en gång konstatera att med så pass små medel som en grundlig städning och genomgång av saker och ting gjorde en stor förändring och det viktigaste är att rummets innehavare är mer än nöjd med slutresultatet.
Trevlig onsdag!

14 Comments on “TYTTÄREN HUONEESSA | I DOTTERNS RUM

  1. Todella kaunis huone <3 Täällä sama ongelma, kun lasten huoneet ovat vajaa 10 neliöisiä.. Todella haasteellisia sisustettavia!

  2. Kaunista, todella kaunista! <3 Kaikki pienet yksityiskohdat tekevät kauniin kokonaisuuden :-)

    Tuo sänky ja pukeutumisnurkkaus on kyllä aivan hurmaavat! <3

  3. Voi kuinka kaunis <3 Mistä olet löytänyt tuon ruusutapetin ja päiväpeiton?

  4. Kiitos paljon 🙂 Pienet lastenhuoneet ovat kyllä haasteellisia sisustaa kun sitä tavaraa aina kertyy niin paljon juuri niihin huoneisiin 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.