Arkipäivissä yksi parhaimmista asioista on varmasti perjantait, niissä on se oma tunnelmansa. Ajattelin sanoa että koti on siivottu kuten perjantaisin yleensä, mutta sehän ei tänään pidä paikkaansa sillä minuun iski tämä joka syksyinen siivousinto joilloin kaikki sohvanpäälliset ym. on pestävä jotta sen jälkeen voi alkaa suunnittelemaan syksyn sisustuksia puhtaan raikkaassa kodissa. Luulin jo ettei se innostus tule tänä vuonna ollenkaan, mutta muutaman ulkona vietetyn helteisen päivän jälkeen  ajatukset olivat valmiit syksyyn ja kodin pesämäisen tunnelman rakentamiseen. Mutta ei hätäillä sen kanssa, lämpö ja aurinko saa minun puolesta viipyä vaikka lokakuuhun asti 🙂 ja syksyisempään ilmeeseen aion siirtyä aikaisintaan syyskuussa. 
Meillä on illaksi kanttarellipiirakka ja salaatti jo odottamassa, luvassa on rauhallinen kotoilu perjantai. Perjantaikukkina rakkaat oman pihan ruusut. 
Ihanaa perjantaita ja toivottavasti kesäisen lämmintä viikonloppua kaikille!
———-
Det bästa med vardagen är väl nog ändå fredagar, de har sin speciella känsla. Tänkte säga att huset är städat som det brukar vara om fredagar, men det stämmer inte den här fredgaen eftersom jag fick mitt årliga höstryck då alla sofföverdrag mm. ska tvättas så att man efter det kan påbörja hösten i ett rent och fräscht hem. Trodde för en stund att i år får jag inte alls det där rycket, men efter några varma dagar med sommarliv utomhus så kom känslan att nu kan man vara klar för att sedan boa in sig i höstmyset. Men ingen brådska med den saken, solen och värmen kan för min del få stanna kvar till  oktober minst 🙂 och några höstinredningar tänker jag inte börja med förrän tidigast i september.
Här står kantarellpajen och salladen klar inför kvällen och som fredagsblommor har jag mina kära rosor som trädgården snällt levererar.
Med önskan om en fantastisk fredag och ett veckoslut fyllt med solsken och värme!

3 Comments on “MUKAVAA PERJANTAITA | TREVLIG FREDAG

  1. Syksyä ja syksyn sisustusta mietitään jo täälläkin 🙂 Lähinnä tosin vain parvekkeelle, sisätiloissa ei juurikaan muutoksia tapahdu…ehkä parit limenvihreät tyynyt vain poistuu, ei muuta. Syksy on ihanaa aikaa! <3
    Mukavaa viikonloppua 🙂

  2. Täällä myös ainoastaan tekstiilit vaihtuvat lämpimän sävyisiin ja kaapista kaivan torkkupeitot ja lisää kynttilälyhtyjä 🙂 Olen myös miettinyt mitä syysistutuksia voisi laittaa ulos. Onneksi saatin tämä lämmin elokuu niin voi nauttia sitten syksystäkin eri tavalla 🙂 Mukavaa alkanutta vikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.