Elokuun viimeinen päivä tänään ja viikonloppuna tuli meilläkin pienimuotoisesti vietettyä kesäkauden päättäjäisiä. Ei kylläkään sen kummemmin muuten kuin että hämärän laskeutuessa sytytettiin valot kasvihuoneeseen sekä lyhtyjä pihalle.
———-
Sista augusti idag och under hlegen som var firade även vi en liten sommaravslutning här hemma. Inget större än att tända ljusslingan i växthuset och sätta lite lyktor här och där utomhus när skymningen började lägga sig.

 Vähän haikeasti kyllä sanotaan heipat kesälle tältä erää, jotenkin tuntuu että se kesä pääsi vasta vauhtiin ja  nyt se on jo tavallaan ohi, mutta ilman syksyä ja talvea en usko että kevät ja kesä tuntuisi ollenkaan samanlaiselta.
———-
Lite vemodigt säger vi hejdå till sommaren för i år, känns att den ju alldeles nyss kom igång på riktigt och nu är den redan över, men utan höst och vinter skulle inte vår och sommar kännas så extra underbara.

Tätä kasvihuoneen rehevyyttä tulen kyllä kaipaamaan mutta kyllä varmasti keksin jotain mukavaa sinne syksyksi ja talveksi myöskin. Ruusuissa riittää edelleen sekä kukkia että nuppuja.
———-
Kommer nog att sakna den här frodigheten som är i växthuset just nu, men hittar säkert på något trevligt där inne för hösten och vintern också. Rosorna har både blommor och knoppar ännu.

 Näen jo edessäni pehmeitä lampaantaljoja ja höyryävän kuumat glögimukit talven pakkasilla tuolla kasvihuoneessa.
———-
Ser redan framför mig fluffiga fårskinn och ångande varma glöggmuggar där i växthuset en kall vinterdag.

 Elokuun täysikuu nousee taivaalle.
———-
Augustis fullmåne stiger upp på himlen.
Ilomielin otetaan kuitenkin syksy ja syyskuu vastaan, toivotaan siitä kaikinpuolin kaunista kuukautta. Syyskuu on meillä varsinainen synttärikuukausi, monta syntympäivää ja täällä kotona joku jo laskee päiviä omaan syntymäpäiväänsä, niitäkin on kohta puolin mukava alkaa suunnittelemaan.
Ihanaa elokuun viimeistä ja alkavaa syyskuuta!
———-
Visst skall det trots allt bli mysigt med höst och september-månad, vi ska hoppas det blir en vacker månad på alla sätt och vis. September är en riktig kalas-månad hos oss med många födelsedagar att fira och någon här hemma räknar redan dagarna till sin födelsedag, jag ser fram emot att snart få sätta igång och planera kalas.
Önskar en fin sista augusti och kommande september-månad!

4 Comments on “ELOKUUN VIIMEINEN | SISTA AUGUSTI

  1. Kiitos samoin sinulle <3 Kohta varmaan kaupoissa on jo glögiä (tai ehkä sitä on läpi vuoden jopa) 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.