Syksy näkyy myös kasvihuoneessa tyhjenevien ruukkujen muodossa. Viikonlopun aikana sain flunssasta huolimatta hieman järjesteltyä kasvihuoneessa jossa jo monet kasvit olivat menneet tosi huonoiksi tai kuolleet kokonaan.
———-
Hösten har också kommit till växthuset där krukorna sakta töms. Under helgen orkade jag trots förkylningen vara ute i växthuset en liten stund. Ordnade upp där eftersom många växter hade redan hunnit blir riktigt dåliga och en del hade till och med dött helt och hållet.
 Suurin osa ruukuista odottaa nyt pestyinä ensi kevättä ja uusia istutuksia, aika sinne vaan tuntuu juuri nyt kyllä todella pitkältä. 
———-
Största delen av krukorna är nu tvättade och står och väntar på nästa vår och nya planteringar, även om tiden dit just nu känns väldigt lång.

Mutta jäi sinne jäljellekin vielä runsaasti vihreyttä ja muutamat hyötykasvit kuten kurkku ja mansikka.
———-
Men visst blev det ännu kvar av en stor del av grönskan och några nyttoväxter som gurka och jordgubbe.
 Niin se syksy hiipii joka nurkkaan ja täällä blogissa se näkyy uudistetulla ilmeellä. Kiitos rakkaalle miehelleni joka kannustaa vaimonsa pientä harrastusta niin paljon että vietti useamman tunnin viikonlopustaan tekemällä uuden blogi-ilmeen. ( Mobiiliversiossa ei juurikaan muutoksia näy jos joku ihmettelee, mutta tietokoneella ja ipadilla/tabletilla pitäisi näyttää hieman erilaiselta kuin ennen.) Toivottavasti tekin tykkäätte tästä uudesta ilmeestä yhtä paljon kuin minä 🙂
Mukavaa alkanutta viikkoa ja loppuviikolle luvataan taas kesäisiä lämpötiloja, ei hullumpaa.
———-
Så kryper hösten sakta in i varje vrå och här på bloggen betyder hösten en liten uppfräschning av layouten. Tack till min kära make som stöder sin frus lilla hobby så pass mycket att han under veckoslutet tillbringade flera timmar till att jobba fram ett nytt utseende till bloggen. ( På mobilversionen ser man ingen skillnad om någon undrar, men på datorn och ipad/tablet borde det se lite annorlundare ut än tidigare.) Hoppas ni gillar det lika mycket som jag gör 🙂
Trevlig ny vecka och de lovar igen sommarvärme till slutet av veckan, inte alls så illa.

4 Comments on “HILJALLEEN KASVIHUONE TYHJENEE | SAKTA TÖMS VÄXTHUSET

 1. Nuo savipurkit on niin ihania! 🙂 Pakko oli itsekin alkukesästä poiketa Nougatista hakemaan 🙂
  Tuo kesäpaikkanne on aina yhtä ihana! <3 Ja varmasti nytkin on tunnelma pimentyvissä illoissa! <3

  Mukavaa uutta syksyn alkuista viikkoa! <3

 2. Kyllä, nuo ovat niin ihanat ruukut <3 Otin ne kyllä sisälle käyttöön talveksi :)
  Kiitos, on siellä ihana tunnelma myös nyt syksyllä vaikka siellä ei niin paljon tule istuttua.

  Mukavaa viikonjatkoa <3

 3. Kiitos ja mukava että pidät 🙂 Kyllä se syksy vaan sieltä tulee ja ruukkuja täytyy tyhjentää vaikka ei aina niin mieli tekisikään, mutta onhan se syksykin ihana ja kohta voi hakea kanervia ym. kivaa.

  Mukavaa syksyä sinnekin <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.