Perjantai ja perinteinen perjantaikimppu sekä perjantaiherkut. Arjen ja syksyn myötä perjantait saavat  jälleen ihan eri merkityksen kuin kesällä.
———-
Fredag och en traditionell fredagsbukett samt fredagsgodis. I och med vardagen och hösten får fredagarna igen en helt annan betydelse än om sommaren.
Sorruin minäkin mainoksen uhrina näihin Fazerin uutuuslakuihin, kukaan joka lukee blogeja tai on Instagramissa tuskin on pystynyt välttymään näistä uutuuksista 🙂 Paketit on kyllä todella herkut ja toivottavasti sisältö myös, illemmalla maistetaan.
———-
Behövde ju köpa av dessa Fazers nya lakritsar jag också, man har just inte kunnat undgå att lägga märke till dem på bloggar och Instagram 🙂 Gillar förpackningen jätte mycket och hoppas innehållet är lika gott, det får vi se senare ikväll då vi smakar på dem.

 Pitkästä aikaa oikein kaupan kukkia maljakossa, en voinut Lidlissä vastustaa noita vaaleanpunaisia eustomia ja sekaan valitsin perinteistä krystanteemia sekä ruusuja.
Tunnelmallista perjantaita ja aurinkoisen lämmintä syysviikonloppua.
———-
Blev butikens blomster i vasen den här fredagen, länge sedan det hände sist men kunde inte motstå de vackra ljusröda eustoma-blommorna på Lidl igår och med fick också komma krysantem samt rosor.
Mysig kväll och ett soligt och varmt höstveckoslut.

5 Comments on “PERJANTAIKIMPPU JA HERKUT | FREDAGSBUKETT OCH GODIS

  1. Ei nuita lakuja ole todella voinut vastustaa 😉 Täällä on maistettu pussista, ja seuraavalle viikonloppu vapaalle laatikko 😉
    Ihanat perjantai kukat! <3

    Mukavaa viikonloppua!

  2. Niitä on kyllä näkynyt niin paljon kaikkialla ja täytyy myöntää että paketit ovat todella onnistuneet eikö sisältökään hassumpaa ole 🙂

    Mukavaa alkavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.