Ihanan lämmin ja aurinkoinen viikonloppu takana, tuntui jopa hieman kesältä hetkittäin. Toivottavasti teidän viikonloppunne meni mukavasti ja olette saaneet akut ladattua uuteen viikkoon.

———-

En underbart varm och solig helg ligger nu bakom oss, stundvis kändes det nästan som sommar. Hoppas er helg gick bra och att ni laddat batterierna inför den nya veckan som kör igång imorgon.

Tänään herkuteltiin omenakakulla ja kuohkealla vaniljakastikkeella. Harmikseni omista omenoista ei saatu yhden yhtä syömäkelvollista vaikka puut tekivät ennätysmäärän omenia tänä vuonna. Olivat niin matoisia että mätääntyivät jo puuhun ja tippuivat sitä mukaan maahan. Sama kuulemma on toistunut useammalla täällä päin tänä vuonna joten ei kai sitten ollut mikään omenavuosi tämä vuosi. Miten teillä muilla, onko omenia ja hyviä sellaisia?

————

Idag har vi bakat och ätit äppelkaka, tillsammans med fluffig vaniljsås förstås. Tyvärr fick vi inte ett endaste äppel som skulle ha gått att äta av våra egna träd tots att de gjorde så mycket äppel i år, men alla var så maskätna att de ruttnade redan i trädet. Har hört att samma hänt de flesta andra här omkring så det är väl inget äppelår i år. Hur har ni med äppel och är de fina?

Onneksi kaupasta saa kotimaisia omenoita joten niistä leivottiin edes sitten tämä yksi kakku. Parasta aikaa minulla porisee liedellä elämäni ensimmäinen puolukkahillo, saa nähdä mitä siitä tulee.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

———-

Som tur kan man köpa inhemska äppel i affären just nu så av dem fick vi åtminstone den här ena kakan bakad. Som bäst puttrar mitt livs första lingonssylt på spisen, få se vad det blir av det.

Trevlig ny vecka till alla!

5 Comments on “SUNNUNTAINA | PÅ SÖNDAGEN

 1. Vanhemmillani myös kaikki mädäntyneet puuhun. Ihan todella harmi. Omena aika kun on niin ihanuutta aina <3 täytyy tosiaan tyytyä kaupan versioihin :)

  Aivan ihania kuvia <3

 2. Kyllä olikin ihanan lämmin viikonloppu, ja tänään on jatkunut samanlainen ilma 🙂 Ihana oli viettää vapaapäivää kotona!
  Voi nam mitä herkkua, täälläkin on kovasti leivottu viime päivinä <3

 3. Kyllä olikin ihanan lämmin viikonloppu, ja tänään on jatkunut samanlainen ilma 🙂 Ihana oli viettää vapaapäivää kotona!
  Voi nam mitä herkkua, täälläkin on kovasti leivottu viime päivinä <3

 4. Voi miten harmi että myös sinun vanhemmillasi omenat menee huonoiksi, omenat ovat niin ihania ja helppoja heittää vaikka laukun pohjalle evääksi kun niitä itsekasvatettuja voi syödä huoletta kuorineen. Toivottavasti ensi syksynä saadaan taas nauttia omenoista 🙂

  Kiitos <3 Ihanaa iltaa sinulle!

 5. Oli niin ihana viikonloppu, muutama sellainen jos vielä saisi ennen talvea <3 Vaikka aika ihana tämä syksyinen ja sateinen iltakin on kun voi rauhoittua takkatulen ääreen 🙂 Ihanaa iltaa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.