Nyt on neidin synttärit vietetty ja luvassa pientä kuvatulvaa kahvikekkereistä. En voi ymmärtää miten vuodet menevät niin äkkiä, muistan sen lämpimän syyskuisen perjantain yhdeksän vuotta sitten kuin se olisi ollut eilen, hetken jolloin meistä tuli perhe ja saimme maailman kallisarvoisimman lahjan. En voinut kuvitellakaan miten paljon rakkautta äidin (sekä tietysti myös isän) sydämeen voikaan mahtua.
———-
Nu har vi firat frökens födelsedag och nu kommer det ett litet bildregn från själva kaffekalaset. Kan inte förstå hur åren går så fort, jag minns den varma septemberfredagen för nio år sedan som om det var igår, stunden då vi blev en familj och fick den dyrbaraste gåvan man kan få. Hade inte kunnat föreställa mig hur mycket kärlek det ryms i ett mammahjärta (och självklart också i ett pappahjärta förstås). 

 Aamu alkoi perinteisellä onnittelulaululla sekä aamiaistarjottimella ja tietenkin muutamilla lahjoilla. Ihana tunnelmallinen hetki kun pienen jännitys on niin kutkuttavaa ja paketit avataan suurella innokkuudella.

———-

Morgonen började traditionellt med sångoch frukost på sängen samt några presenter förstås. Älskar den stämningen, man kan riktigt känna hur spännande och förväntansfullt det är så det pirrar i magen och paketen öppnas med stor nyfikenhet.

 Neidin toiveena oli prinsessakakku ja sen lisäksi leivoin voileipäkakun, suklaakakun sekä omenaisen juustokakun. Koristelu pidettiin maltillisena joten ripustimme ainoastaan viirinauhan tarjoilupöydän yläpuolelle  ja lisäksi ruusuja omalta pihalta pöydälle.

———-

Frökens önskan var prinsesstårta och därtill bakade jag en ostkaka med äppel, chokladkaka och en smörgåstårta. Ett sött vimpelband fick stå för dekorationen och så rosor från egna trädgården förstås.

Vielä olisi luvassa lastenkutsut joten niistä ehkä lisää kuvia jossain vaiheessa. Meillä viikonloppu jatkuu juhlien merkeissä mutta tällä kertaa saamme olla vieraina muiden juhlissa. Niin ihanaa ja mukavaa kun juhlien järjestely onkaan niin on siinä myös oma hommansa.

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua!

———-

Ännu blir det barnkalas så kanske det kommer lite bilder därifrån i något skede. Helgen kommer att fortsätta med kalasande för vår del, men den här gången är det vi som får vara gäster. Hur roligt det än är att ordna kalas så nog är det sitt egna om och men alltid ändå.

Bästa fredagen och en trevlig helg!

7 Comments on “SYNTTÄRIT VIETETTY | FIRAT FÖDELSEDAG

 1. Hej! Fina o stämningsfulla bilder. Jo, det e alltid lite ståhej när man ordnar kalas:) Gratta A från oss alla o
  ni ska ha ett trevligt veckoslut!

  Malin

 2. Voi kauneus <3 ihanat synttäri juhlat ja sydämellinen tunnelma välittyi ruudun tälle puolelle kuvistasi :) <3 tuo kortti on jotenkin niin symppis <3

  Ihanaa viikonloppua <3

 3. Hej och tack så mycket <3 A tackar också för gratulationerna :)
  Hoppas du och ni mår bra och grattis också till er <3 <3
  Sköt om er och ha en bra ny vecka!

 4. Kaunis kiitos <3 Juhlat olivat mukavat vaikka menevät aina liian nopeasti 🙂 Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.