Ohjelmantäyteisen viikon ja viikonlopun jälkeen meillä on ollut ihana ja rauhallinen sunnuntai. Oikeastaan en ole tehnyt juuri mitään, ollut vain ja yrittänyt nauttia syksyisestä päivästä ja hetkestä. Itse tarvitsen aina näitä hetkiä jolloin voi vain olla, tekemättä sen suurempia, tankata energiaa ja levätä. 
———-
Efter en vecka och helg fylld med program har vi haft en lugn och skön hemmasöndag. Har egentligen gjort inget alls, bara varit och försökt njuta av den soliga höstdagen och stunden. Själv behöver jag alltid ibland dessa små stunder av att bara få vara utan att göra något desto mer, tanka energi och vila.

Ulkoilua kauniissa syysauringossa jonka jälkeen iltapäiväkahvi ja välipala maistui hyvälle. Uusin Lantliv pääsi vihdoin luettujen lehtien joukkoon, paljon syysinspiraatiota ja lehden lopussa mainostettiin jo ensi kuussa ilmestyvää joulunumeroa. En ollut uskoa silmiäni, mutta niinhän se on, jouluun on enää alle kolme kuukautta.
———-
Eftermiddagskaffet och ett litet mellanmål smakade gott efter att ha varit ute i höstsolen. Äntligen hann jag läsa igenom senaste numret av Lantliv och i slutet av tidningen fanns redan en reklam om julnumret som kommer ut i nästa månad. Kunde knappt tro mina ögon, men visst stämmer det väl, det är ju redan mindre än tre månader kvar till jul.

Toivottavasti teillä on ollut yhtä ihana ja rentouttava päivä tämä syyskuun viimeinen sunnuntai ja että uusi alkava viikko käynnistyy mukavissa merkeissä. 
Mukavaa iltaa <3
————
Hoppas ni andra också har haft en skön dag, denna sista söndag i september och att den nya veckan kör igång på bästa möjliga sätt imorgon. 
Mysig kväll <3

8 Comments on “IHANA SUNNUNTAI | EN SKÖN SÖNDAG

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.