Tai oikeastaan valkoisesta mustaan ja takaisin valkoiseen, se on nimittäin tuo meidän astiakaapin tarina tällä hetkellä. Vaikka musta tuo mukavasti kontrastia vaaleaan sisustukseen ja jopa jossain määrin raikastaa yleisilmettä niin minusta alkoi jokin aika sitten tuntumaan että musta väri meillä on jotenkin niin raskas ja kaipasin taas lisää vaaleutta.

———-

Eller egentligen från vitt till svart och tillbaks till vitt, det är hur vårt kärlskåp har ändrat sig med åren. Även om svart ger en trevlig kontrast till allt det vita och i viss mån kan kännas fräscht så kände jag att det svarta började se så tungt ut på något sätt här hemma hos oss och ville få in lite mer ljusa färger igen.

Tuumasta toimeen, ensin meni taulunkehykset vaihtoon kun kokeilin TV-huoneessa olleita tammen sävyisiä kehyksiä olohuoneeseen ja sitten tuo musta kaappi kaipasi raikastusta. Muutama kerros valkoista maalia pintaan ja taas on ihanan valoisaa ja raikasta olohuoneessa. Tämä valkoinen sävy on jopa paljon parempi kuin alkuperäinen valkoinen joka kaapissa ostihetkellä oli.
———-
Det var bara att sätta igång, först böt jag ut de svarta tavelramarna mot de träfärgade som fanns i TV-rummet och sedan behövde skåpet få ny färg. Några lager vit målfärg och vardagsrummet är ljust och fräscht igen med det vita skåpet. Den här vita nyansen är till och med bättre än den ursprungliga vita färgen som skåpet hade då vi köpte det.

Juuri nyt kaipaisin lisää vaaleita puun sävyjä ja yksi tuoli olisi haaveissa tuonne ruokapöydän päätyyn. Tarkoitus olisi varata kirpparipöytä jotta ensin saan karsittua kaiken ylimääräisen nurkista pois ja ehkä vähän täytettyä säästöpossua uusia hankintoja varten, aika näyttää. 
Kirpeä mutta kaunis syysaamu tänään. Muistin juuri että minulla olisi kasa kukkasipuleita jotka odottavat maahan pääsyä, nyt olisi myös mukavampi niitä sinne pistää kuin sitten ihan kylmällä ilmalla sormet kohmeessa.
Nauttikaa päivästä!
———-
Just nu skulle jag vilja ha lite mer av ljusa träinslag i inredning och drömmer om en stol som skulle sitta perfekt där på ändan av matbordet. Har tänkt boka ett loppisbord och först göra mig av med allt onödigt som ligger i skåp och lådor och kanske få påfyllt i spargrisen inför nya grejer, vi får se.
En vacker med kall höstmorgon idag. Kom just ihåg att jag har ett gäng blomlökar som väntar på att få komma ner i jorden, nu skulle det också vara trevligare att peta dit dem innan det blir riktigt kallt och man fryser om fingrarna.
Njuta av dagen!

6 Comments on “MUSTASTA VALKOISEKSI | FRÅN SVART TILL VITT

 1. Miten kaunis siitä tuli <3
  Itsekin juuri eilen kannoin tavaraa kirpputorille. Ihanaa päästä eroon 🙂

 2. Tosi upea koko kokonaisuus kaapilla! <3 Aivan ihastuttava! <3 Tuollainen kaappi on täällä haavelistalla seuraavaan kotiin :-)

  Olet ottanut niin ihania ja tunnelmallisia kuvia! <3

 3. Kiitos <3 olen itse myös tosi tyytyväinen tähän uuteen valkoiseen :)
  Tekee kyllä oikein hyvää välillä karsia tavaroita pois nurkista, miten niitä aina kertyykin niin paljon vaikka en ole mikään hamstraaja luonteeltani? 🙂

 4. Kiitos <3 olen tyytyväinen tähän valkoiseen taas, niin raikasta. Nuo kaapit ovat lempparikalusteitani myöskin :)
  Ihanaa viikonloppua <3

 5. Kiitos <3 ja kyllä valkoinen on aina valkoinen ja ihanan raikas väri mutta välillä on kiva kokeilla jotain muutakin tietysti 🙂

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.