Hyvää perjantai-huomenta!
Olohuoneen kaapin maalauksen myötä myös taulunkehykset menivät vaihtoon kuten mainitsin aikaisemmin. Tuonne yhteen nurkaan ilmestyi uusi juliste ja siinä aikaisemmin ollut perhostaulu sai siirtyä työhuoneeseen sillä pidän siitä paljon edelleen.
———-

God fredagsmorgon!

I och med att skåpet i vardagsrummet fick ny färg så böt jag även ut tavelramarna som jag nämnde tidigare. Här i ena knuten fick en ny affisch komma upp och fjärilstavlan som var där tidigare fick en ny plats i arbetsrummet eftersom jag tycker väldigt mycket om den också fortfarande.

Minulla oli ennestään tuollaiset puurimat julisteen ripustusta varten ja Ikeasta löytyi edullinen juliste siihen tarkoitukseen. Mielestäni kokonaisuudesta tuli oikein hauska ja henkii vanhanajan tunnelmaa, tulee mieleen ne vanhat opetuskartat joita koulussa ennen käytettiin. Piste iin päällä on tuo vanhanajan rautanaula jonka ihan itse uskalsin lyödä seinään 🙂 Normaalisti aina hieman hermostun kun seiniin tehdään reikiä, pelkään että reiät tulevat sittenkin väärään kohtaan jonka seurauksena taulut ym. roikkuvat sitten vinossa ja sitä silmäni eivät oikein voi hyväksyä 🙂
———-
Jag hade från tidigare sådana där trä-grejer som är till för att hänga upp affischer med och på Ikea fann jag en förmånlig affisch som passade till ändamålet. Tycker att helheten blev riktigt trevlig och det ligger en gammaldags anda över det hela, påminner om de gamla undervisningskartorna man hade i skolorna förr. Pricken på i:et är den gammaldags järnspiken som jag riktigt själv vågade slå in i väggen 🙂 Blir oftast alltid lite nervös då det ska göras hål i väggar eftersom jag är rädd att spiken eller skruven trots allt hamnar på fel ställe vilket sedan gör att tavlor mm. hänger snett och det har mina ögon lite svårt att acceptera 🙂
Taulut ovat joskus mielestäni todella hankalat mutta onneksi nykyään löytyy niin paljon ihania julisteita ja vielä yleensä kohtuulliseen hintaan, eli mieli voi muuttua ilman että se käy kovin kalliiksi 🙂 Nyt mennään ainakin toistaiseksi tällä vaikka olisi monta julistetta jotka mielelläni kehystäisin tauluiksi. Iltaisin on niin ihanaa sytyttää nuo pallovalot, rakastan niiden tuomaa valoa ja tunnelmaa. Huomasin muuten että noita samoja tulee myyntiin ensi viikolla Hulluilla Päivillä.
Mukavaa perjantaita ja olkaahan varovaisia jos olette ulkona myrskyssä jota tälle päivälle ennustetaan. Täällä on ainakin vielä tyyntä myrskyn edellä mutta ei sitä tiedä milloin se iskee.
———-
Tavlor är ibland så svåra tycker jag, men som tur finns det nuförtiden så mycket fina affischer och dessutom till ett rimligt pris, så man kan alltså ändra sig utan att det kostar för mycket 🙂 Finns många fina affischer jag gärna skulle rama in, men tillsvidare får det vara så här. Så mysigt att på kvällen tända boll-ljusen, älskar skenet och stämningen de ger. Såg förresten att dessa samma kommer till försäljning på Galna Dagarna nästa vecka.
Trevlig fredag och var försiktiga om ni är ute i stormen som utlovas till idag. Här råder fortfarande lugnet före stormen men man vet aldrig när den kommer. 

6 Comments on “UUTTA SEINÄLLÄ | NYTT PÅ VÄGGEN

  1. Tuo on todella kaunis juliste! <3 Olen samaa katsellut Ikeassa, mutta toistaiseksi paikkaa ei ole niin olen sitä kaupassa ihaillut :-) Todella kiva idea laittaa se noin :-) <3
    Vanhan ajan tunnelma on niin….. <3

    Pallovalot ovat kyllä sisustuksen kärkipäässä 🙂 <3 Täälläkin roikkuu yhdet sun toiset pallovalot ja sopivat niin moneen paikkaan :-)

    Ihanaa viikonloppua! <3

  2. Olen pitkään katsellut erilaisia karttajulisteita ja mukava yllätys oli tuo Ikean versio 🙂 Pallovaloja muutamia täälläkin ja ovat niin ihanat että voisin vielä jopa muutamat lisää kotiuttaa 🙂

    Ihanaa sunnuntaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.