Huomenta ja ihanaa tiistaita!
Miten teillä on viikko lähtenyt käyntiin? Täällä ollaan pienessä lomamoodissa, ei siihen montaa päivää tarvita että rytmi on jo ihan sekaisin ja tuo koululainen valvoo iltaisin myöhempään ja nukkuu vastaavasti sitten aamulla myös pidempään. Minä tilasin meille eilen muutaman rullan tapettia ja olen siitä nyt niin innoissani että tuskin maltan odottaa.
———-
God morgon och en härlig tisdag!
Hur har veckan börjat för er? Här finner vi oss i en liten semesterlunk, inte behövs det många dagar för att skolbarnets rytm blir helt annorlundare, vakar längre om kvällen och sover längre om morgnarna, men visst är det ju skönt med höstlov. Igår beställde jag några rullar med tapet och längtar så tills de kommer, kan knappt hålla mig.

Tilasin muutama viikko sitten muutamat mallipalat erilaisista tapeteista ja siitä lähtien tuo kuvissa näkyvä pala on roikkunut meillä seinällä. Kuosi vei sydämeni ja eilen tein rohkean päätöksen ja tilasin sitä, uskon että siitä tulee oikein hyvä. Muutaman viikon päästä tapetti on toivon mukaan parilla seinällä täällä kotona ja silloin saatte nähdä mihin tapetti päätyi.
———-
Beställde för några veckor sedan hem några tapetprov och sedan dess har tapetbiten på bilderna hängt på väggen här hemma. Blev så förjust i mönstret och igår beställde jag äntligen tapeten och jag tror det kommer att bli riktigt bra. Om några veckor sitter tapeten förhoppningsvis på två väggar här hemma och då får ni se hur det blev och var tapeten hamnade.
Muutama ruusu vielä jäljellä viikonlopun kimpusta ja leikkasin ne lyhyeksi ja laitoin pieneen maljakkoon, näin saa lisää iloa kukista pidemmäksi aikaa. Tähän tapettiin ja sen tuomaan muutokseen liittyy myös yksi musta kaappi joka täytyisi maalata valkoiseksi joten tänään ei auta muu kuin tarttua maalipensseliin.
———-
Några rosor kvar av helgens bukett som jag tog av och satte i en liten vas på så sät får man längre glädje av blommorna. Till det här lilla tapetseringsprojektet hör också ett svart skåp som ska bli vitt så nu hjälps inget annat än att ta fram målfärgen och penseln.

2 Comments on “TILASIN TAPETTIA | BESTÄLLT TAPET

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.