Uskokaa tai ei mutta löysin papukaijatulppaaneja kukkakaupasta ja ollaan lokakuussa (siellä oli muuten orvokkejakin). Menin vakio kukkakauppaani, joka muuten on minun vanha työpaikkani myös. Olin alun perin hakemassa hortensiaa mutta niitä ei löytynyt ja vanha ihana työkaverini (hän ei kylläkään ole oikeasti vanha) esitteli minulle nämä tulppaanit.
———-
Tro det eller ej men jag fann papegojtulpaner i blomaffären fast vi är i oktober (där fanns penséer också). Var ute efter en hortensia och gick till min vanliga blomaffär som jag brukar anlita, som faktiskt också är min föredetta arbetsplats. Det fanns inga hortensior och min gamla härliga kollega (eller hon är ju nog inte gammal på riktigt) visade mig dessa tulpaner.

Ensin en meinannut ostaa niitä koska mielestäni asiat menettävät merkityksensä ja sen tietyn juttunsa jos niitä on saatavana väärään vuodenaikaan tai läpi koko vuoden. En kuitenkaan löytänyt muuta mieluisaa niin tulpaanit saivat tulla mukaani kotiin. Ja onhan ne kauniit sekä raikkaat näin lokakuussakin.
———-
Tänkte först låta bli att köpa dem eftersom jag tycker att saker och ting mister sin betydelse och sin speciella grej om de finns att få fel årstid eller året om. Men eftersom jag inte hittade något annat skoj så fick det bli tulpanerna som följde med mig hem och visst är dom ju fina också så här i oktober.

Seuraavien tulppaanien kanssa odotan kuitenkin sinne vuoden vaihteen jälkeen sillä parasta joulun jälkeen on käydä ostamassa raikkaita, narskuvia tulppaaneja, niistä kun tietää että alkaa kevään odotus. Mutta se sitten aikanaan, nyt nautitaan ensin syksystä ja joulusta tämän yhden tulppaanikimpun kanssa.
Mukavaa iltaa!
———-

Men nu tänker jag nog vänta med nästa tulpaner till efter nyår, det bästa efter jul och nyår är att köpa en bukett med fräscha tulpaner som knarrar så där härligt, de är ett löfte om våren. Allt har sin tid och nu njuter vi av höstmys och jultider innan dess med den här ena tulpanbuketten.
Ha en fin kväll!

2 Comments on “TULPPAANEJA LOKAKUUSSA!! | TULPANER I OKTOBER!!

  1. Ohhoh, enpäs ole ennen kuullut tai nähnyt näin aikaisin tulppeja 🙂 niin viehättäviä kun ovatkin 🙂 ihan hurmaava kimppu <3 ja tunnelmalliset kuvat <3 sinulla on silmää :)

    Kaunista iltaa <3

  2. En ole minäkään koskaan aikaisemmin näin aikaisin nähnyt tulppaaneja, jouluksi kyllä mutta ei lokakuussa. Ihania ovat kyllä <3 Ihanaa viikonloppua sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.