Perjantai ja koko perhe on syyslomalla, ihanaa. Nukuttu pitkään, käyty kaupassa ja nyt mies kokkaa ruokaa meille, ei paha. 
———-
Fredag och hela familjen har höstlov, härligt. Haft sovmorgon, varit iväg och handlat och som bäst lagar maken mat åt oss, inte illa.

 Tunnelmaa luovat kynttilät sekä pallovalot joita löytyy melkein jokaisesta huoneesta. Pallovaloja löytyy monenlaisia ja monenvärisiä, omia suosikkejani ovat nämä puhtaan valkoiset mutta voisin ajatella jonkun harmaan joukkoon myös. Ainut hassu juttu näissä minun valoissa on se että ne ovat tuollaisessa lenkissä jonka vuoksi ne eivät ylety lattiaan asti roikkuessaan verhotangossa. Kuvissa näyttävät ehkä hassumalta kuin oikeasti ovat.
————
Blir så mysigt med lite tända ljus och ljusslingan som finns i nästan alla rum här hemma. Det finns ju så många olika sorter och färger av dessa ljusslingor men min favorit är de här vita, fast jag kunde nog tänka mig någon enstaka boll i grått med i slingan. Det lite roliga med mina slingor är att det liksom är en länk av ljusen som gör att slingan inte räcker enda ner till golvet då den hänger i gardinsstången. Det ser kanske tokigare ut på bild än vad det är i verkligheten.

Nyt syömään ja sitten vähän kahvia, illalla paljon kynttilöitä, sauna ja Vain Elämää. Perjantai tarkoittaa myös viikonloppua joten toivotan oikein ihanaa sellaista myös.
Nauttikaa syyspäivistä!
———-
Nu är maten klar så vi ska äta och sen dricka en kopp kaffe, ikväll blir det mys med massor av ljus, bastu och veckans favorit program på tv. Att det är fredag betyder ju också att det är helg så jag önskar en fin sådan till er alla.
Njut av höstdagarna!

6 Comments on “SE ON PERJANTAI | DET ÄR FREDAG

 1. Voi näitä upeita tunnelmiasi! <3 Perjantai fiilis! :-) <3

  Täällä kävi muuten samoin, kuten kommentoit minulle tänään. En saanut enää vihreää kanervaa, vaikka sitä menin metsästämään nimenomaan 😉 Samalla reissulla törmäsin myös isoon määrään tulppaaneita Plantagenissa….

  Kaunista viikonloppua! <3

 2. Ihana viikonloppu ollut, toivottavasti sinullakin <3 Rauhallista sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa sinulle <3

 3. Oi, kiitos ihana <3

  No voi höh, ettet sinäkään löytänyt noita kanervia enää, kyllä loppuu sesonki niissä aikaisin tänä vuonna vai tuntuuko se vain siltä, en tiedä. Tulppaanit lokakuussa tuntuvat kyllä taas niin aikaisilta vaikka ihanat ovatkin.

  Ihanaa ja toivon mukaan aurinkoista sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.