Sain jonkin aikaa sitten StellaVaniljalta haasteen näyttää meidän kodin lempinäkymää ja tässä se on. Pidän kodissamme ehkä eniten juuri siis tästä näkymästä joka avautuu eteisestä olohuoneeseen, tai itse asiassa koko olohuone on minun ehdoton suosikkini vaikka kyllä viihdyn kaikissa huoneissamme.
———-
Fick för en tid sedan en utmaning av StellaVanilja som går ut på att visa min favorit vy här hemma och här är den. Mest av allt gillar jag just den här vyn som öppnar sig från hallen mot vardagsrummet, eller egentligen är hela vardagsrummet kanske min absoluta favorit även om jag trivs lika bra i alla rum här hemma.
Olohuoneen taustalla näkyy tv-huone joka jää pariovien taakse. Olen niin iloinen että valitsimme nämä pariovet tuohon kohtaan tavallisen oven sijaan sillä ne tuovat mukavasti avaruutta. Tv-huoneen takaseinä on vielä tyhjillään sen jälkeen kun otin kehykset siitä olohuoneeseen. Varsinaisessa olohuoneessa meillä ei siis ole telkkaria ollenkaan ja pidän myös kovasti siitä että meillä jää telkkari nyt tosi huomaamattomaan paikkaan tuohon olohuoneen seinän taakse jolloin se ei näy muihin tiloihin, televisio kun ei yleensä ole se kodin kaunistus vaikka kovasti ovat kehittyneet jos vertaa entisajan malleihin.
———-
Bakom vardagsrummet och pardörren ligger alltså tv-rummet. Är så glad att vi valde lägga in pardörrar här istället för en vanlig dörr eftersom de ger en litet luftigare känsla. Bakväggen i tv-rummet är fortfarande tom efter att jag tog ramarna därifrån till vardagsrummet. Vi har ingen tv i vardagsrummet, tv:n sitter på väggen bakom vardagsrummet och jag gillar extra mycket att tv:n på så sätt är ganska osynlig hos oss, tv-apparaterna är ju inte de vackraste direkt även om de blivit mycket bättre med tiden.

Vasemmalla pariovista on takka nurkassa ja olohuoneessa sekä keittiössä on korotettu sisäkatto mikä myös tuo avaruutta tilaan. Tuo nojatuoli on yksi parhaista paikoista ja se on ihanan suuri kooltaan joten siinä voi istua melkein miten päin vaan jalat pöydällä lehteä lukien takan lämmössä.
Toivottavasti teidän maanantai on sujunut mukavasti ja iltanne on tunnelmallinen.
———-
Till vänster om pardörren står kakelugnen i knuten och vi har förhöjt innertak i både vardagsrum och kök vilket ger rymd åt rummen. Den där fåtöljen är den bästa platsen och den är härligt stor och mjuk så man kan nästan sitta i den hur som helst med fötterna på bordet, läsa en tidning och brasan sprakar bredvid.
Hoppas ni haft en fin måndag och får en skön kväll.

2 Comments on “LEMPINÄKYMÄ KOTONA | FAVORIT VYN HEMMA

  1. Ihana kun toteutit haasteen, tätä oli ilo katsella! <3 Kaunis on valitsemasi kohta, kuten koko koti :-) <3
    Tunnelmallisia kuvia 🙂

    Nuo pariovet onkin ihan unelma. 🙂 Joskus jo mielessäni meillekin jo aloin suunnittelemaan sellaisia, vaikka ei nyt olisi mitään ideaa oikeasti. Toivottavasti seuraavassa kodissa olisi 🙂

  2. Kiitos haasteesta, sitä oli mukava toteuttaa 🙂 Ja kiitos kauniista sanoistasi <3
    Pariovet ovat kauniita <3 Mukavaa iltaa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.