Edellisen postauksen innoittamana nappasin myös muutaman kuvan meidän eteisestä vaikka siinä ei mitään sen ihmeellisempää olekaan. Eli tämä on se tila johon tuulikaapista astutaan ja tästä on kulku makuuhuoneisiin. Ainut ehjä seinäpätkä tässä tilassa on tuo missä lipasto on joten hirveästi tätä tilaa ei voi sisustella. Lipaston päällä on mukava pitää joku kukka ja talvisin kynttilä palamassa, se luo mukavasti kodikasta tunnelmaa.
————
Inspirerad av det förra blogginlägget tog jag några bilder också från tamburen eller hallen. Inget speciellt i det här utrymmet, men det är alltså här man stiger in från lilla vindfånget och här är genomgången till sovrummen. Den lilla väggstumpen var byrån står är den enda hela väggyta som finns i hallen så man kan inte inreda värst mycket här. Tycker om att ha en blomma och vintertid några tända ljus på byrån, de ger en hemtrevlig känsla.

Näkymä eteisestä takkanurkkaukseen ja peilin takana on keittiö. Tuulikaapista ja eteisestä olen kirjoittanut ennenkin, tilat voisivat olla hieman toimivammat ja muutama idea minulla onkin jo valmiina sen suhteen, mutta toistaiseksi tämä kuitenkin vastaa meidän tarpeitamme tällä hetkellä joten tällä mennään.
————
Utsikten från hallen mot kakelungen, bakom väggen med spegeln ligger köket. Har tidigare skrivit om vår tambur och hall, den kunde fungera lite bättre och jag har några planer klara för det, men tillsvidare är den helt tillräcklig för våra behov just nu, så den får vara som den är.

Harmaa keskiviikko tänään ja aamut ovat jo todella pimeät, tekee tiukkaa nousta lämpimästä sängystä herätyskellon soidessa. Postipoika toi tänään tilaamani tapetit joten viimeistään viikonloppuna päästään tapetoimaan. Mutta nyt arki-illan viettoon, tulta takkaan ja muutamat kynttilät sekä sohva, siinä illan suunnitelmat.
Mukavaa iltaa!
———-
En grå och litet småruggig onsdag idag och det skymmer redan fast klockan inte är så mycket ännu.  Det är så mörkt om morgnarna också att man helst inte skulle vilja kliva upp ur varma sköna sängen. Postbudet kom idag med mina tapeter så senast under helgen kan vi börja tapetsera. Men nu blir det vardagskväll här, tända en brasa, några ljus och soffan, det är kvällens plan.

4 Comments on “ILTAA ETEISESTÄ | GOD KVÄLL FRÅN TAMBUREN

  1. Tuo on niin toimiva senkki eteisessä 🙂 meiltä löytyy sama ja olen todella tyytyväinen 🙂 laitoin myös keväällä vastaavan lampun senkin päälle ja vaikka olen kova vaihtamaan aina kaikkea niin se on ja pysynyt 🙂

    Näyttää todella upealta <3 ihana tunnelma vallitsee eteisessänne jo, ja siitä aukeaa kaunis koti <3

    Mukavaa iltaa <3

  2. Kiitos <3 Tuo on todella toimiva lipasto ja laatikot ovat tosi tilavat. Täytyisi taas vaan vähän siivota ne sillä varsinkin ylälaatikkoon eksyy välillä kaikkea turhaa jota vaan lykkää sinne:)

    Parasta pejantaita sinulle <3

  3. Kiitos <3 Hortensiaa minäkin sain etsiä aika lailla ennen kun löysin Plantagenista 🙂 Ihanaa perjantaita <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.