Talviaika on täällä ja niin myös glögikausi. Perjantaina ostin uusimman Lantliv-lehden joka oli täynnä ihanaa jouluinspiraatiota joten sen kanssa oli pakko fiilistellä hieman joulua glögiä juoden. En kuitenkaan vielä ajattele joulua sen enempää sillä minusta tuntuu että vasta äsken pääsin syksyisempään tunnelmaan, mutta onhan se aina mukavaa pikkuhiljaa suunnitella kodin joulukoristuksia ym.
———-
Vintertiden är här och med den också glögg-tiden. Köpte på fredagen nyaste numret av Lantliv som var full av vacker julinspiration. Var ju bara tvungen att värma en kopp glögg och smaka pyttelite på julstämningen, men inte mycket för jag tycker jag först nyss kommit in i höststämningen. Roligt är det ju ändå att lite planera inför julens dekorationer osv.

Yleensä minulla on perinteenä että ensimmäiseksi adventiksi laitan valkoiset paperitähdet ikkunoihin ja hyasintteja saa ostaa heti kun niitä vaan kauppoihin ilmestyy. Tänä vuonna olen kuitenkin suunnitellut ottavani joulun suhteen oikein rauhallisesti enkä ala liian aikaisin koristella kotia.
———-
Enligt tradition hänger jag alltid upp de vita pappersstjärnorna i fönstren till första advent och hyasinter köper jag gärna så fort de bara finns att få. I år har jag tänkt att jag skall ta det riktigt lugnt med julen och inte börja pynta för tidigt.
Miten teillä muilla, joko jouluttaa? 
Viikonloppu takanapäin ja täällä on tapetoitu ahkerasti, ehkä huomenna on luvassa pieni kurkistus lopputulokseen. Ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa <3
———-
Har ni andra redan tankarna i julen?
Helgen börjar vara slut och här har vi tapetserat flitigt, kanske det kommer en liten glimt av resultatet imorgon. Skön söndagskväll och fin start på den kommande veckan <3

10 Comments on “ENSIMMÄINEN JOULUFIILIS | FÖRSTA JULKÄNSLAN

 1. O ja, julstämningenkryper nog på en meddetsamma när dom första jultidningarna droppar ner genom postlluckan.
  Har i dag hållit på med granris, lingonris och kottar, så nu börjar det igen.
  Den bästa tiden är nog före julen när man får planera och fixa alltmöjligt trevligt.
  Ha en skön fortsättning på söndagskvällen!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

 2. Ihanaa joulu fiilistä <3 tykkään tykkään tykkään :) hurmaavimmat kuvat ja tunnelmat :)
  Hiljalleen jouluttaa 🙂

  Kaunista iltaa 🙂

 3. Ihanat tunnelmakuvat <3 Itse haluan myös hieman himmailla jouluhössötystä liian aikaisin. Ajattelin tänä vuonna että aikaisintaan joulukuussa alan laittamaan koristeita ja muita valoja enkä aio juoda glögiä tai muutakaan niin kaikki tuntuisi tuoreelta ja uudelta sitten joulun alla! 🙂 Tuntuu että yleensä ne jotka hössöttää liikaa myös ovat jo lopen kyllästyneitä jouluun heti välipäivinä ja korjaa kaikki pois. Itse tykkään kuitenkin että se joulu pitäisi laittaa niin että joulun pystyy pitämään kotona loppiaiseen saakka kyllästymättä. Mutta jouluihmisenä tykkään kyllä tunnelmoida jo näin lokakuussa, pinterest muun muassa ahkerassa käytössä! 😉 ihanaa iltaa sinne sinulle!

 4. Kyllä jouluttaa, mutta yritän myös nyt vähän hillitä itseäni 😉 Lantliviä myös lueskellut ja glögiä ostanut, mitta en ole vielä maistanut! Iloista viikkoa <3

 5. Aivan ihanat joulufiilikset <3 Minulla on tapana alkaa laittaamaan joulua vasta joulukuun ensimmäinen päivä. Toki saatan fiilistellä jo aiemmin ja suunnittella! 🙂 Katsotaan miten tänä vuonna.

 6. Precis så är det att den bästa tiden är före julen med allt pyssel och planerande. Så roligt med lingonris och annat material, behöver ta mig en tur till skogen jag med. Ha en skön fortsättning på veckan <3 Kram <3

 7. Kiitos <3 Olit kirjoittanut niin osuvasti sinun blogiisi että täytyy tunnelmoida joulua silloin kun siltä tuntuu, juuri niin se on <3 Ihanaa viikonjatkoa sinulle <3

 8. Totta, olet aivan oikeassa ja ajattelin itsekin alkaa koristelut vasta aikaisintaan joulukuussa, pikkuhiljaa asia kerrallaan ja nauttia jokaisesta vaiheesta. Kuvilla aion minäkin tunnelmoida jouluun asti koristeluja ym. suunnitellen 🙂
  Nyt nautitaan tästä ihanasta syksystä ensin <3 Ihanaa iltaa sinulle <3

 9. Tuo Lantliv oli jälleen kerran niin ihana että pakostakin heräsi joulutunnelma sitä lukiessaan <3 Aurinkoista viikkoa sinulle <3

 10. Kiitos <3 Sama täällä, yleensä aina pikkujouluna haluan tähdet loistamaan ikkunoihin ja siitä se sitten yleensä lähtee se joulun laittaminen. Aika ennen joulua ja nyt jo, on niin ihanaa kun voi tunnelmoida ja suunnitella. Mukavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.