Jouluisista tunnelmista upeaan ja aurinkoiseen syyspäivään, miten upea syksy ollaankaan saatu tänä vuonna. Kuten eilen jo vähän lupailin niin tänään on luvassa pieni kurkistus uudistuneeseen työhuoneeseen. Eli tapetti päätyi siis tänne ja olen niin ihastunut huoneen uuteen ilmeeseen.
———-
Från gårdagens julstämning till en strålande vacker höstdag, vilken underbar höst vi fått i år. Som jag redan igår litet lovade så kommer här nu en liten glimt från arbetsrummet med dess nya tapet. Tapeten hamnade alltså här och jag är så förtjust i rummets nya helhet.

Vaikka tapetti on pienikuvioinen niin se on kuitenkin kauempaa katsottuna hillitty ja lähelle mentäessä tapetin ihana kuosi erottuu kauniisti. Kultaiset kukat kimaltelevat kivasti valossa mutta eivät kuitenkaan saa aikaan mitään discopallo-effektiä. Vaikka kaikki tavarat ym. eivät vielä ole paikoillaan niin minun oli silti vähän kokeiltava viimeistellä tunnelmaa noilla pienillä mutta niin tärkeillä yksityiskohdilla.
———-
Trots att tapeten har ett ganska smått mönster så ser den på avstånd nästan enfärgad ut och då man kommer närmare tapeten kan man urskilja det vackra mönstret. De guldfärgade blommorna glimmar vackert i ljuset, men får ändå inte till stånd någon discobollseffekt. Måste ju bara lite prova att piffa till rummet med de där små, men ändå så betydelsefulla sakerna som gör helheten.
Oli siinä työtä saada tapetti seinälle sillä tuollaisen kuvion kohdistus vaati millintarkkaa työtä tälläiseltä pikkutarkalta ihmiseltä kuin minä 🙂 Mutta tällä kertaa voin sanoa että ihan itse olen maalannut (tapettia ei siis ole joka seinässä) ja tapetoinut, mieheni toimi tapetoinnissa lähinnä pienenä apumiehenä. Nyt huone tuntuu taas raikkaalta ja tuntuu että on mukava aloittaa taas niin sanotusti puhtaalta pöydältä. Lisää kuvia on siis luvassa kunhan suurin osa tavaroista on taas löytänyt paikkansa.
Mukavaa maanantaita!
———-
Nog var det jobb med att få tapeten på väggen eftersom ett sådant litet mönster kräver millimeter noggrann passning. Men den här gången kan jag säga att jag alleles själv har målat (alla väggar är alltså inte tapetserade) och tapetserat, mannen i huset fungerade mer som min assistent. Nu känns rummet fräscht igen och det känns skönt, nästan som att börja på ett nytt blad liksom. Mer bilder kommer bara största delen av sakerna igen har hittat sin plats.
Trevlig måndag!

11 Comments on “PIENI KURKISTUS | EN LITEN TITT

 1. Visst är det jobbigt att tapetsera och måla men nog är det värt det, den känslan som
  man sen får när allt är nytt och fräscht, och man kan beundra sina händers verk.
  Söta tapeter föresten.

  Ha de så bra!
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

 2. Tuo oli kyllä oikein hyvä valinta 🙂 täällä innolla odotettiin tätä ihanaa loppu tulosta 🙂 ja sehän näyttää huippu hyvältä <3

 3. Ja, så är det, härligt med nytt och fräscht igen och man ser resultatet av sitt jobb 🙂
  Önskar dig en härlig och solig onsdag <3
  Kram

 4. Kiitos <3 Pidän kovasti itsekin, vielä kun saa kaikki pienet yksityiskohdat paikoilleen 🙂 Kaunista päivää sinulle <3

 5. Kiitos Jenna <3 Totta, tapetti henkii vanhan ajan tunnelmaa ja on sillai sopivasti söpö 🙂 Aurinkoista päivää <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.