Muutama kuva työhuoneesta ja minun bloggauspaikalta 🙂 Eli tässä minä istun parasta aikaa kirjoittamassa ja käsittelemässä kuvia. Tapetoinnin myötä vaihdoin huoneessa myös vähän kalusteiden paikkoja.
———-
Några bilder ifrån arbetsrummet och min lilla blogghörna 🙂 var jag som bäst sitter och skriver och redigerar bilder. I och med tapetseringen böt jag platser på några möbler också.

Ikean kaappi sai muuttaa tuohon nurkkaan missä se istuu melkein paremmin kuin toisella seinällä missä se oli aikaisemmin. Seinätarrat saivat lähteä ja samaten vinossa roikkuvat Ikean ikivanhat Lack-hyllyt. Iso vitriinikaappi sai vaihtaa paikkaa kun halusin ottaa takaisin sisälle monta vuotta vanhan Ikean täyspuisen kaapin jonka maalasin valkoiseksi (kaappi näkyi täällä). 
———-
Det höga skåpet ifrån Ikea fick flytta till knuten var det kanske till och med passar bättre än på väggen där det stod tidigare. Väggkalendern samt de litet sneda gamla Lack-hyllorna fick stryka. Det höga skåpet fick egentligen flytta på sig för att jag ville ta in från förrådet ett gammalt Ikea skåp i trä som jag målade vitt (man kan se skåpet här).

Kirjoitupöydän takana olevan seinän maalasin vaaleanharmaaksi ja luotin jälleen kerran jo aikaisemmin hyväksi havaittuun Tikkurilan täyshimmeään Harmony- seinämaaliin sävyssä hohkakivi (H487) mikä meillä aikaisemmin löytyy muutamasta muustakin huoneesta.
———-
Väggen bakom skrivbordet målade jag i ljusgrått och igen en gång valde jag Tikkurilas helmatta Harmony-målfärg i nyansen ”hohkakivi” (H487) om vi har från tidigare i några andra rum också.
Huone ei ole suuri, ainoastaan noin kymmenen neliötä ja yhdellä seinällä on kiinteät kaapistot, mutta oikein mukavasti kaikki tarpeellinen mahtuu tänne. Huone on lähinnä minun käytössä joten olen huomannut että tähän huoneeseen kertyy helposti kaikki tavarat joilla ei ole omaa paikkaa tai odottavat kiertoon pääsyä. Nyt huone on siivottu ja tyhjennetty turhasta ja tällä hetkellä tuntuu siltä että huoneessa on taas ”fengshuit” kohdallaan 🙂
Perjantai ja ihanan aurinkoinen sellainen. Odotan jo iltaa ja sohvalle käpertymistä, ennen sitä on kuitenkin vielä pedattava puhtaat lakanat sänkyyn, käytävä ruokakaupassa ja kuskattava tytärtä Halloween-juhliin. 
Parasta perjantaita <3
———-
Rummet är inte stort, endast ca. tio kvadrat och en av väggarna är dessutom fylld med garderober, men allt behövligt ryms bra här inne. Rummet används mest och nästan endast av mig så jag har märkt att här inne brukar det samlas saker som inte har någon egen plats eller väntar på att återvinnas. Nu är rummet äntligen städat och uppröjt så nu känner jag en bra ”fengshui” här inne igen 🙂
Fredag och en underbart solig sådan. Längtar redan till kvällen och att få mysa hopkrupen i soffan, men innan dess så skall här ännu bäddas rent i sängarna, åkas på matuppköp och köras dottern till kvällens Halloweenfest.
Bästa fredagen <3

5 Comments on “BLOGGAUSPAIKALTA | IFRÅN BLOGGHÖRNAN

  1. Sinulla on sievä bloggauspaikka kaikkine ihanine yksityiskohtineen 🙂 <3 näyttää oikein viihtyisältä ja ihanan hempeä :) kuvat ovat jälleen tietysti.... <3

    Ihanaa viikonloppua <3

  2. Oi miten ihana! Meilläkin olohuoneen remontin yhteydessä bloggauspaikka hieman uudistui, taidanpa tehdä siitä itsekkin pienen postauksen tässä kohta 🙂 Tuo kaunis valkoinen valaisin löysi myös tiensä meille, se on kyllä kaunis 🙂 Iloista viikonloppua!

  3. Oi miten ihana! Meilläkin olohuoneen remontin yhteydessä bloggauspaikka hieman uudistui, taidanpa tehdä siitä itsekkin pienen postauksen tässä kohta 🙂 Tuo kaunis valkoinen valaisin löysi myös tiensä meille, se on kyllä kaunis 🙂 Iloista viikonloppua!

  4. Kiitos <3 Pienet muutokset piristävät paljon ja saa tilan tuntumaan uudelta, innolla odotan kuvia sinun bloggauspaikalta. Tunnelmallista pyhäpäivää <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.