Joskus on kyllä niin vaikeaa löytää otsikkoja näihin postauksiin 🙂 En tiedä kuvaako nyt tuo otsikko varsinaisesti kuvia ja tekstiä mutta ajatuksena on siis se että varsinkin juuri nyt ja etenkin näin syksyllä kaipaan lämpöä, pehmeyttä ja kotoisuutta sisustukseen.
————
Ibland är det nog så svårt att hitta rubriker till dessa inlägg 🙂 Vet inte om dagens rubrik beskriver bilderna och texten men tanken är att just nu och speciellt så här om hösten vill jag få in mycket värme, mjuka detaljer och en sådan där ombonad känsla här hemma.

Työhuoneen uuden tapetin myötä huoneesta tuli juuri sellainen, pehmeä ja lämmin sekä kotoisa. Vielä muutamat asiat on hieman kesken sillä täytyy miettiä tosi tarkkaan ennen kuin menee tekemään reikiä tapettiin. Yksi pieni mutta ilmeeltään suuri muutos on jo tapahtunut huoneessa näiden kuvien ottamisen jälkeen mutta katsotaan sitä joku toinen kerta. On vielä yksi sisustusjuttu toiveena tähän huoneeseen josta olen haaveillut jo pidemmän aikaa, se lähtee mahdollisesti tänään tilaukseen, täytyy vielä vähän mittailla ja miettiä.

————

I och med den nya tapeten så fick arbetsrummet just en sådan här mjuk, varm och ombonad känsla. Några saker är inte ännu klara i rummet men det behövs funderas noggrannt innan det görs hål i tapeten. En liten förändring har redan skett i rummet sedan jag tog de här bilderna men vi tittar på det en annan gång. Har en till inredningssak jag önskar till rummet och som länge varit på min önskelista, den kanske jag beställer idag, vi får se, ska ännu lite mäta och fundera.

Mummin vanha rottinkituoli jonka otin sisälle kasvihuoneesta sopii mielestäni tuohon nurkkaan ihanasti ja se on tälle kaunottarelle arvoinen paikka. Olen edelleen yhtä ihastunut noihin TineK;n ja muihinkin luonnonvärisiin koreihin, sopivat vähän joka paikkaan ja tuovat lämpöä nekin. Olen myös niin iloinen että tuon matalamman kaapin ansiosta saan myös tason johon laittaa esille kauniita tavaroita, kynttilöitä ja kukkia.

————

Mormors gamla rottingstol som jag tog in från växthuset passar bra in där i knuten tycker jag och det är en värdig plats för denna gamla skönhet. Gillar fortfarande lika mycket TineK:s och andra naturfärgade korgar, dom passar lite här och där och ger värme med sin naturliga färg. Är också så glad över det lägre skåpet som jag tog in och målade eftersom jag nu får en liten yta där jag kan ställa dekorationer, ljus och blommor.

Se olisi torstai ja huomenna jo perjantai, ihanaa. Täytyy vähän suunnitella sunnuntaille ja isänpäivälle jotain hyvää ruokaa ja herkullista leipomusta.

Mukavaa päivää <3

———-

Så är det  torsdag och imorgon redan fredag, härligt. Här skall det planeras för någon god mat och gott bakverk till söndagen och farsdag.

Ha en bra dag <3

8 Comments on “PEHMEÄÄ KOTOISUUTTA | MJUKT OCH OMBONAT

 1. Ihania ja tunnelmallisia kuvia 🙂 <3 Hyvin otsikko kertoi postauksesta! :-) Samaa asiaa muuten alkuviikosta blogissani mietin :-) Hih.

  Täällä alkoi tänään vapaat ja koti siivottu, kukatkin sain juuri maljakkoon! 🙂

 2. Bilderna talar nog för sej så det stämmer nog med rubriken jätte bra!
  Det är nog så när man förnyar något så brukar det bli en kedjereaktion så det blir att byta eller tillägga
  ny saker.
  Sorry att min kommentar kom dubbelt igår har säkert dubbelklickat någonstans 🙂
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

 3. Kiitos Pia <3 Tuo tyyny on minun lemppari nyt syksyllä, kiikutan sitä paikasta toiseen 🙂 Mukavaa viikonloppua <3

 4. Kiitos ihana <3 Jännä juttu tuo otsikko, joskus se on heti tiedossa ja joskus saa miettiä oikein kunnolla, tätäkin otsikkoa muutin varmaan neljä kertaa :) Minä siivosin myös eilen illalla joten nyt voi tänään vaan nauttia alkavasta viikonlopusta.

  Oikein ihania vapaita sinulle <3

 5. Tack Monica <3 Jo, ibland vill man ha små förändringar även om stilen och smaken i grunden är den samma så visst ändrar man sig alltid lite ibland då man ser så mycket vackert i alla tidningar, bloggar mm.
  Nej, det gör inget att kommentaren kom dubbelt, har märkt att det händer ibland, tekniken lever sitt eget liv ibland tror jag 🙂
  Ha en skön fredag och ett härligt veckoslut <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.