Huomenta keittiöstä!
Olen jo pidemmän aikaa toivonut seinähyllyjä keittiöön mutta seinäpintaa sellaisille ei juurikaan ole tällä hetkellä. Perjantai-illalla minulla yhtäkkiä syttyi idea paikasta johon sellaisen pienen hyllyn voisinkin saada. Olin tästä minun ideastani niin innoissani, tiedättekö sen tunteen kun yhtäkkiä palaset loksahtavat paikoilleen ja kokee sellaisen ahaa-elämyksen 🙂
———-
God morgon ifrån köket!
Har redan under en längre tid velat ha öppna hyllor till köket men tyvärr har vi just nu ingen väggyta för sådana. Förra fredagen fick jag plötsligt en idé om var jag kunde få in en liten vägghylla trots allt. Jag blev så ivrig av min lilla idé, ni vet den där känslan då liksom bitarna faller på plats och man får en aha-upplevelse 🙂

Lauantaina tuumasta toimeen, taulu ja seinävalaisin alas seinältä, vähän pakkelia ja maalia ruuvinreikiin sekä maalia varastosta löytyneen hyllynlevyn pintaan. Illalla oli jo hylly paikoillaan ja tykkään lopputuloksesta.
———-
På lördagen satte jag igång, tog ner tavlan och vägglampan som satt där tidigare, spacklade och målade över skruvhålen, lite ny målfärg på en hyllaskiva som fanns i förrådet och på kvällen hade vi redan hyllan på sin plats. Och jag tycker det blev riktigt fint med den lilla hyllän där.
On olemassa niin paljon kauniita keittiötavaroita ym. joita mielelläni pidän esillä, mutta toki tietyissä rajoissa ja maltillisesti, ja jos nyt suunnittelisin keittiön uudelleen tekisin varmasti muutamat avohyllyt yläkaappien tilalle.

Mukavaa päivää!

————

Det finns ju så mycket vackra köksprylar jag gärna har framme, sådär i lagom mängd förstås, och om jag nu skulle göra om köket skulle jag nog säkert välja några öppna hyllor istället för övre skåp.

Ha en bra dag!

10 Comments on “PIENI HYLLY KEITTIÖÖN | EN LITEN HYLLA TILL KÖKET

 1. Kauniisti ovat keittiövälineet esillä!
  Minäkin tykkään pitää esillä keittiössä ”keittiöesineitä”, varsinkin vanhoja sellaisia, riihimäen lasipurkkeja, ruokailuvälineitä, vaakoja….

 2. Tuo ahaa elämys on ihan huippu juttu 🙂 todellakin kun tulee tunne että näinhän sen olisi pitänyt mennä 🙂 ja sitä odottamisen riemua 🙂

  Aivan ihana hylly ja kauniit tavarat esillä <3 peukutan <3

 3. Ihastuttava pieni hylly ♡ Tuollaiset ahaa elämykset ovat mukavia! Minäkin haaveilen keittiöön avohyllyistä, mutta valitettavasti se ei taida olla mahdollista.

 4. Kiitos <3 Minäkin haluaisin lisää riihimäen lasipurkkeja ym. tällä hetkellä vain yksi sellainen minulla :)
  Ihanaa viikonloppua <3

 5. Se on kyllä jännää tunne kuin yhtäkkiä keksii jonkun jutun mitä ei aikaisemmin ole tullut ajatelleeksikaan 🙂
  Kiitos paljon ja ihanaa viikonloppua <3

 6. Kiitos <3 On kyllä mukava kun keksii jonkun jutun. Meillä myös tyhjää seinäpintaa niin vähän että tuollaiseen minihyllyyn sain tyytyä tällä kertaa :)
  Ihanaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.