Niin se on taas viikon paras ilta käsillä ja ihan kohta saa sytyttää kynttilät sekä käpertyä rakkaiden kanssa sohvalle. Viikonlopun suunnitelmiin kuuluu enimmäkseen kotoilua villasukat jalassa ja ehkä pieni retki metsään hakemaan koristelumateriaalit jouluksi sillä kovasti toivon jo kohta lunta maahan. Ensimmäiseen adventtiin on enää kuulkaas kaksi viikkoa, uskomatonta.
———-
Så har vi den bästa kvällen i veckan här redan och om en liten stund är det dags att tända alla ljus och fredagsmysa med de allra käraste. Planerna inför den kommande helgen är mest och nästan endast hemmamys vilket passar mig utmärkt, tassa omkring i yllesockorna och ta dagen som den kommer. Kanske det blir en liten tur till skogen också för att samla färdigt lite material inför julpysslet, jag börjar nämligen så småningom hoppas på snö. Det är ju faktiskt bara två veckot kvar till första advent, otroligt så tiden går.

Kuvissa isänpäiväkimppu viime viikonlopulta joka itse asiassa edelleen on suhteellisen hieno sillä olen vaihtanut vettä ahkerasti ja vienyt kimpun ulos terassille yöksi. 
———-
Det fick ännu bli några bilder på farsdagsbuketten från förra helgen. Buketten är faktiskt fortfarande ganska fin eftersom jag varit flitig med att byta nytt vatten och lyfat ut buketten på terassen till natten

 Oliivipuu sinnittelee tuolla taustalla vaikka kissa melkein päivittäin käsittelee sitä puuraukkaa aika ankarastikin. Kissalla on ilmeisesti joku päähänpinttymä siitä että kaikki lehdet on revittävä puusta irti, ihan kuin ne eivät putoaisi siitä ihan kiitettävästi ilman kissan apuakin.

Ihanaa perjantaita ja viikonloppua <3

————

I bakgrunden syns olivträdet som tappert försöker klara sig även om katten så gott som dagligen behandlar det stackars trädet ganska så hårdhänt. Katten har tydligen fått någon idé om att den ska riva loss alla blad från trädetstackaren, liksom dom inte skulle falla av sig själv tillräckligt mycket också utan hjälp av katten.

Önskar en härlig fredag och skön helg <3

5 Comments on “PERJANTAITERVEISET | FREDAGSHÄLSNING

  1. Tunnelmat ja suunnitelmat kuulostaa oikein oivalta viikonlopulle! 🙂 Ihana kun perjantai! 🙂 <3

    Kissat on niin kelmejä noiden kasvien kanssa, ne eivät kyllä rauhaa saa 😉

    Täällä eilen sorruin tulppaaneihin, olivat vaan niin viehättäviä 🙂

    Iloista viikonloppua!

  2. Kiitos <3 viikonloppu alkaa kääntyä jo sunnuntai-iltaan ja on aika valmistautua uuteen viikkon. Tulppaanit ovat niin ihania <3 Mukavaa alkavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.