Kun oikein tarkkaan katselee niin löytyyhän tässä tasaisen harmaassa ja suhteellisen värittömässä marraskuussakin pieniä väripilkkuja kuten nuo ruusunmarjat ja muutamat vihreät lehdet. Kuten eilen mainitsin niin minua on alkanut pienesti jo jouluttamaan ja nuo ruusunmarjan oksat liittyivät yhteen koristeideaan jonka näin Pinterestissä jo vuosi sitten. Kuvassa oli ruusunmarjaoksat joihin oli pujotetti siro ja kaunis valosarja. Kuva oli niin kaunis että tämä mielessä lähdin minäkin samaa ideaa toteuttamaan.
———-
Om man tittar riktigt noggrant så kan man se små glimtar av färg också i denna rätt så gråa och färglösa november-månad, liksom dessa nypon med några gröna blad. Som jag igår nämnde så börjar  en pytteliten julkänsla infinna sig och de här nyponkvistarna var en del av ett julpynt jag hade i tankarna. Såg redan för ett år sedan en underbar bild på Pinterest, det var en nyponkvist som dekorerats med en skir ljusslinga och med den bilden på näthinnan gick jag ut och hämtade några nyponkvistar jag också.

Mutta eihän siitä mitään tullut, ei ainakaan sellaista josta minulla oli mielessäni kuva. Hermot meni ja hetken siinä valonauhaa selvitellessäni olisi tehnyt mieli viskoa oksat valoineen ulos ovesta. Minulle kovin tyypillinen piirre on että kun olen saanut jonkun vision tai idean niin onhan se kokeiltava, sitten kun se ei oikein mene niin kuin olin ajatellut niin mökötän hetken itsekseni, hassua, tiedän 🙂 Mökötettyäni hetken nappasin kuitenkin muutamat kuvat oksista ja sen hetken tunnelmasta olohuoneessa, ei hassumpaa näinkään.
———-
Men det blev ju inte alls som jag tänkt mig. Blev nästan lite sur och fick lust att slänga ut kvistar med belysning och allt där medan jag försökte reda upp ljusslingan som såklart trasslat till sig. Typiskt mig är att får jag en vision eller idé så måste det ju bara helt enkelt prövas och sen då det inte lyckas som jag tänkt mig så kan jag suras en stund för mig själv, lite små löjligt, jag vet 🙂 Men efter att jag surats en stund så knäppte jag några bilder i alla fall på grenarna som dom är och lite stämningsbelysning i vardagsrummet, inte så dumt så här heller 🙂

Tyttären kanssa olemme jo käyneet hakemassa sisälle uudenlaisia oksia seuraavaa koristeideaa varten, saa nähdä kuinka se sitten onnistuu 🙂

 Vielä on pikaisesti tartuttava imurin varteen ennen kuin voi heittäytyä ”fredagsmysin” vietäväksi.

Tunnelmallista perjantai-iltaa <3

———-

Vi har redan hämtat in andra sorters grenar med dottern för nästa juldekorationsidé, få se hur den lyckas 🙂

Ännu en snabb sväng med dammsugaren innan man får slänga sig in i fredagsmyset.

Önskar en stämningsfull fredagskväll <3

6 Comments on “LUONNONKIMPPU MARRASKUUSSA | NOVEMBERBUKETT FRÅN NATUREN

  1. Oi kuinka ihania kuvia! Aina ei idea ja toteutus kohtaa täälläkään, mutta mielestäni tuo yksinkertainen versio on todella kaunis! Oikein mukavaa viikonloppua sinulle 🙂

  2. Oi ei…. tiedän niin tuon tunteen. Kun joku idea ei mene ihan putkeen. Minkä kiukun siitä saankaan 😀 eli tuttua täälläkin 🙂

    Mutta kaikesta huolimatta näyttää kimppu noinkin todella kauniilta ja kuvat todella tunnelmalliselta 🙂 <3

    Mukavaa päivää <3

  3. Kaunis kiitos <3 Näin se on, aina lopputulos ei vastaa odotuksia ja usein on niin että se yksinkertaisin on myöskin se kaikista kaunein versio. Ihanaa viikkoa sinulle <3

  4. Joo, se on kyllä jännä se pieni kuikku kun tulee kun ideat ei oikein toteudu niin kuin oli ajatellut 🙂 mutta sitten kohta taas uusien ideoiden pariin 🙂

    Ihanaa viikkoa sinulle <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.