Hyvää huomenta!

Joulukuu ja rakas kasvihuoneemme on myös tietenkin puettu jouluun. Lumesta ei ole tietoakaan mutta ei anneta sen häiritä, yritetään päästä siihen ihanaan jouluiseen tunnelmaan siitä huolimatta. Kuvat otin viime viikolla, sinä ainoana päivänä jolloin meillä oli ehkä millin verran lunta maassa ja muutama aste pakkasta.

————

God morgon!

December och såklart är vårt kära växthus också pyntat inför jul. Fortfarande inga tecken på snö, men vi ska försöka få den där härliga julkänslan inom oss ändå. Tog de här bilderna förra veckan, på den enda dagen som vi hade kanske en millimeter snö på marken och några minusgrader.

 Havuja, sammalta, kynttilöitä ja muutama punainen omena, ei sitä paljon muuta tarvita jotta saa aikaiseksi jouluisen tunnelman ja vieläpä sellaiseen ihanaan vanhanajan sekä perinteiseen henkeen. Innostuin jopa sitomaan yhden kranssin havuista.

————

Granris, mossa, ljus och några röda äppel, så mycket mer behövs inte för att skapa en härlig, litet gammaldags och traditionell julstämnig. Blev till och med så pass ivrig att jag gjorde en krans av gran- och lingonris också.

Jouluista tunnelmaa päiväänne.

————

Önskar julstämning till er dag.

4 Comments on “KASVIHUONEEN JOULU | JUL I VÄXTHUSET

  1. Siellä on kyllä kovin ihastuttava tunnelma <3 tykkään todella paljon 🙂 nuo omenat ovat kyllä piste iin päälle 🙂 upeaa <3

  2. Kiitos <3 Minun mielestä nuo omenat ovat myös se viimeinen silaus joka tekee tunnelmasta todella perinteisen jouluisen 🙂 Ihanaa viikonloppua <3

  3. Kiitos paljon <3 On se aika lemppari tuo kasvihuone ja mukavasti elää vuodenaikojen mukana sekin 🙂 Ihanaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.