Makuuhuoneessa näkyy talven tulo astetta tummemmissa tekstiileissä ja pörröisessä matossa. Viime viikolla vaihdoin valkoisen reunuslakanan tuohon tumman harmaaseen ja pari saman sävyistä tyynyä sai myös paikan sängyn päältä.

Olen jo moneen otteeseen ollut myymässä pois tuota isoa Ikean Gåser mattoa joka on ollut varastossa jo monta kuukautta käyttämättä sillä sävy tuntuu liian tummalta olohuoneeseen. Yhtenä iltana keksin sitten että mitä jos mattoa kokeilisi makuuhuoneeseen ja sinnehän se ainakin näin talveksi sopii oikein hyvin. Matto on ihanan suuri joten se menee reilusti sängyn alle ja yli sivujen mikä mukavasti kokoaa huoneen ilmettä yhtenäiseksi.

————

I sovrummet har mörkare gråa textilier fått ta plats nu till vintern och även en mjuk och gosig matta. Böt ut den vita sängkappan till den mörkgråa och också några kuddar i samma färg fick komma fram på sängen.

Har många gånger tänkt sälja bort den stora Gåser mattan ifrån Ikea eftersom den stått oanvänd i förrådet i flera månader eftersom färgen känns för mörk till vardagsrummet. En kväll kom jag på tanken att kanske den kunde passa i sovrummet och det gjorde den ju perfekt, åtminstone nu under vintern. Mattan är härligt stor så den går ända in under sängen och rejält ut över sidorna också och på det viset binder den ihop allting till en helhet i rummet.

 Makuuhuoneessa on myös Ikean musta Storsele tuoli tilapäismajoituksessa. En osaa päättää luopuako tuolista vai ei, joten se saa nyt olla tuossa makuuhuoneen nurkassa ainakin toistaiseksi. Pidän nimittäin kovasti tuolin mallista ja muotoilusta, mutta musta väri vähän rajoittaa sitä mihin se sitten loppupelissä sopii. Värinsä puolesta se sopii oikein hyvin makuuhuoneeseen mutta tilan vuoksi ehkä vähän huonommin.

————

Den svarta korgstolen står också provisoriskt i sovrummet, kan inte bestämma mig om jag ska sälja bort den eller ha den kvar, så tillsvidare får den stå där i hörnet. Gillar fortfarande formen och utseendet på stolen, men den svarta färgen begränsar litet var den exakt passar in här hemma numera. Här i sovrummet passar den in bäst i och med färgen men utrymmet är lite litet.

  Valkoinen paperitähti tuo huoneeseen myös talvista sekä jouluista tunnelmaa, ei tänne tuon enempää joulua edes tarvitse. Ainoastaan kaksi viikkoa jouluaattoon, käsittämättömän nopeasti aika rientää. Joko teillä on jouluvalmistelut hyvällä mallilla? Täällä on vielä melkein kaikki lahjat kaupoissa, ei me niitä tosin paljon tänä vuonna osteta, lähinnä lapsille tietysti. Vielä olisi muutamat koristeet otettava esille sekä leivottava jotain kivaa. Joulukukkien ja joulukuusen hankintakin on vielä edessäpäin. Jouluruoat tietenkin myös, mutta niiden vuoro on vasta sitten lähempänä aattoa.

Ihanaa päivää!

————

En vit och enkel pappersstjärna får stå för juldekorationen i rummet, mer än så behövs det inte. Bara två veckor till julafton nu, otroligt så fort tiden går nu. Har ni redan kommit långt i era julförberedelser? Här är nästan alla klapparna ännu i butiken, inte för att vi ska köpa så mycket sådana i år, främst till barnen förstås. Lite pynt ska fram och blommor samt granen ska ännu införskaffas och något gott ska bakas. Och så maten förstås, men det blir ju sen närmare julaftonen.

Ha en fin dag!

8 Comments on “TALVEKSI TUMMEMPAA HARMAATA | MÖRKARE GRÅTT TILL VINTERN

 1. Todella kaunis ilme makkarissa 🙂 Rauhallinen ja tyylikäs <3
  Täällä on joulupukille kirjoitettu harmaasta reunalakanasta myös 🙂 Saisi valkoisen myös vaihtoon 🙂

  Ihana tuo tähti yöpöydällä! 🙂

  Iloista päivää! <3

 2. Kiitos <3 Toivottavasti joulupukki tuo sinulle sellaisen, mukavaa vaihtaa vähän tummempaa talveksi ja sitten vaaleaa taas kevääksi :)

  Ihanaa viikonloppua <3

 3. Kiitos paljon <3 Yksi lemppari kyllä tuo päiväpeitto, muutaman vuoden haaveilin siitä 🙂 Mukavaa viikonloppua <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.