Jos muualla kodissamme joulun lähestyminen näkyy aika pienesti joulukoristeiden suhteen niin tyttären huoneessa niitä on sitten senkin edestä, mutta kuitenkin maltillisesti sielläkin. Tyttären huonetta koristeltiin jouluiseksi jo pikkujouluksi.

————

Om resten av hemmet fortfarande är rätt så avskalat vad det gäller julpynt så i dotterns rum finns det desto mer av det, trots allt ändå inom rimliga gränser där också. Vi dekorerade dotterns rum inför julen redan till lillajulen.

Syksyllä tehty huoneen uusi järjestys on osoittautunut oikein toimivaksi ja mikä parasta niin huone on pysynyt todella siistissä kunnossa. Jouluksi ripustimme paperitähden ikkunaan ja muutamat valosarjat jotka antavat mukavan pehmeän tunnelmavalon huoneeseen.

————–

Den nya ordningen på möblerna som vi gjorde i höstas har visat sig vara riktigt bra och rummet har behållit ordningen och redan hela tiden. Nu till jul hängde vi förutom en pappersstjärna i fönstret också upp några ljusslingor som ger ett mysigt sken i rummet så här års.

 Tontut saavat kaikki ainakin toistaiseksi asustaa korissa, mutta ehkä ne sitten lähemmäksi joulua hyppivät muuallekin tänne kotiin. Helppo ja hauska talvinen koriste syntyi Ikean paperikennopallosta sekä keraamisesta lumihiutaleesta.

————

Tomtarna får tillsvidare sitta i korgen, men närmare julen kanske de får hoppa ut i de andra rummen här hemma också. En enkel vinterdekoration gjorde vi med pappersboll ifrån Ikea och en snöflinga av keramik.

 Metsän suloiset eläimet asustavat vuorostaan huonekuusen alla.

Täällä suunnataan kohta saaren perinteiseen joulujuhlaan jossa on tarjolla joulupuuroa, Lucia-kulkuetta sekä musiikkia. Tytär esintyy Lucia-kulkueessa. Eilen illalla oltiin tyttären koulun joulujuhlissa, aivan ihanan tunnelmalliset juhlat ja kyllä siinä äidin silmäkulma kostui useamman kerran kauniita laulu- sekä teatteriesityksiä katsoessa. Tytär laulaa koulun kuorossa joka niin taidokkaasti esitti mitä kauneimpia joululauluja.

Mukavaa lauantai-iltaa <3

————

Skogens djur får i sin tur bo under den lilla rumsgranen.

Här ska vi strax iväg på öns traditionella julfest där det bjuds på julgröt, Lucia och sång. Dottern ska vara med i Lucia-tåget. Igår var det dotterns julfest i skolan och det var en så vacker och stämningsfull fest, en och annan tår trillade längs med kinden då vi fick ta del av så fina sång- samt teaterförevisningar. Dottern sjunger i skolans kör som talangfullt bjöd på de vackraste julsångerna man kan tänka sig.

Ha en fin lördagskväll <3

8 Comments on “JOULUA TYTTÄREN HUONEESSA | JUL I DOTTERNS RUM

  1. Todella kaunis huone <3 Tuo ensimmäinen kuva varsinkin osui ja upposi, ihanan satumainen! <3 Todella ihanalta näyttää, tuolla kelpaa touhuta ja tunnelmoida joulua! <3

    Mukavaa viikonloppua! <3

  2. Kiitos <3 Tykätään myös tuosta yksinkertaisesta koristeesta pallon muodossa 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa <3

  3. Kiitos <3 Kyllä vaikuttaa neiti viihtyvän huoneessaan :) Tontut tuovat sen ihanan lämpimän joulutunnelman ja kutkuttavan odottavan tunteen :)

    Iloista alkavaa viikkoa <3

Kommentoi

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.